Melobaby previjalna torba Love
103,02 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stilsko oblikovana in še posebej zelo praktična torba, ki se zaradi svoje velikosti lahko nosi, kot torbica ali nahrbtnik. Vanjo spravite vse potrebne pripomočke za dojenčke in jo enostavno namestite na voziček. Del paketa je prav tako večnamenska praktična vreča.


Melobaby previjalna vrečka Melenoir
49,40 €

22,30 €

Veliko previjalna vrečko z mehko blazino je enostavno zapreti z magnetnim trakom in ima številne praktične žepe za vse vaše majhne stvari.


Melobaby torba Melotote
95,36 €

Izredno praktična torba Melotote, ki je popolnoma obdrži na vsakem vozičku. Po zaslugi široke naramnice jo lahko vedno nosite s seboj. Pri torbi je vključena tudi večnamenska vrečka.


Melobaby previjalna torba Love
49,40 €

Stilsko oblikovana in še posebej zelo praktična torba, ki se zaradi svoje velikosti lahko nosi, kot torbica. Vanjo spravite vse potrebne pripomočke za dojenčke in jo enostavno namestite na voziček. Del paketa je prav tako večnamenska praktična vreča.


Melobaby previjalna vrečka Melorogue
49,40 €

44 €

Melobaby ima 3 žepe za plenice ali rezervna oblačila in en mrežasti žep za kreme in majhne stvari. Zaradi magneta je odpiranje in raztezanje vreče zelo enostavna in jo lahko držite z eno roko.