MamaToyz 1508771 otroški poganjalček
92,85 €

Leseni poganjalček MiniBike je namenjen malčkom od 15. meseca starosti. Prefinjen dizajn pomaga otrokom, da se pravilno razvijajo, krepijo noge in izboljšajo stabilnost. Širša prednja kolesa otrokom omogočajo dovolj stabilnosti.

MamaToyz Racer poganjalček in sprehajalec
89,26 €

Ta poganjalček in sprehajalec v enem ni samo praktičen, ampak ima tudi čudovit dizajn. Hitrost koles lahko prilagodite, da prilagodite sprehajalec otrokovemu razvoju. To prepreči, da bi se sprehajalec prehitro vozil in bi povzročil otrokov padec.

MamaToyz Balance Bike otroško kolo
116,96 €

Ko se otroci naučijo hoditi, lahko napredujejo in razvijejo svojo moč in stabilnost na kolesu Balance. To ročno oblikovano leseno kolo z nastavljivo višino sedeža je idealen partner za nemoteno vožnjo.

MamaToyz Cute Monster poganjalček
79,14 €

Cute Monster je leseni poganjalček. Vrtljivi kolesi omogočajo otrokom, da gredo v katerokoli smer. Poganjalček ima tudi idealen prostor za shranjevanje za lutko, medvedka ali druge igrače, ki jih mora dojenček imeti pri sebi.

MamaToyz Midilli gugalni konjiček
81,54 €

Leseni gugalni konjiček Midilli je idealen za otroke od 1. leta dalje. Zadaj je narejen tako, da ustreza ergonomiji otrokovega sedeža in jim pomaga izboljšati njihovo ravnovesje. Je ročno izdelan, iz topolovega in bukovega lesa.

MamaToyz otroški voziček
66,67 €

Ta otroški voziček je primeren za otroke od 18. meseca dalje. Voziček je lahek in stabilen in se lahko uporablja tudi kot sprehajalnik. Hitrost koles je mogoče enostavno prilagoditi tako, da ustrezajo otrokovim potrebam.