L´Artisan Parfumeur Al Oudh - EDP
50,20 € 48,90 €

Al Oudh je orientalsko začinjen tako za moške kot za ženske. Glavo sestavlja kombinacija suhega sadja, začimb v obliki roza popra in kumine, svežega bergamota in pomarančnega cveta. V srcu boste začutili cvetne tone in lesene tone z usnjem, žafranom in kadilom.

L´Artisan Parfumeur Batucada - EDT
37,70 €

Batucada je cvetlično-sadna dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz apna, mete in sladkornega trsa. Cvetna srca vključujejo ylang-ylang in tiare. Osnova združuje morsko vodo, kokos in sol. Začelo se je leta 2011. .

L´Artisan Parfumeur L´Eau D´Ambre - EDT
37,70 €

L´Eau D´Ambre je orientalska dišava za ženske in moške. Vsebuje samo štiri sestavne dele; kot so ambergris, pačuli, sladka vanilija in geranija. Začelo se je leta 1993.

L´Artisan Parfumeur L´Eau De Caporal - EDT
54,40 €

L´Eau De Caporal je citrusno-aromatična dišava za ženske in moške. Vsebuje maščobo limone, mandarine, geranije, sivke, cedre, pačulija, vetivera in hrastovega mahu. Izstreljena je bila leta 1985. .

L´Artisan Parfumeur Mon Numero 10 - EDP
23 €

Mon Numero 10 je orientalska dišava za moške in ženske z bogato sestavo. Glava vsebuje lesene in začinjene note, srce pa sestavljajo cvetni akordi, dopolnjeni z usnjem. V osnovi prevladujejo mošus, vanilija in ambergris. Začelo se je leta 2011. .

L´Artisan Parfumeur Mon Numero 9 - EDC
56,50 €

Mon Numero 9 je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Sestavljen je iz samo treh komponent, in sicer sveže limone, zelenih tonov in rabarbare. Začelo se je leta 2011. .

L´Artisan Parfumeur Noir Exquis - EDP
66,90 € 59,70 €

Noir Exquis je orientalsko-vanilijeva dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz pomaranče in kostanja. Srce razvije oranžni cvet, kava z javorjevim sirupom. Sestavo zapirajo ebenovina in sandalovina, cvet heliotropov, sladka vanilija in tonka fižol. Začelo se je leta 2015. .

L´Artisan Parfumeur Nuit De Tubereuse - EDP
38,70 € 36,80 €

Nuit De Tubereuse je dišava, primerna tako za ženske kot za moške. Mandarina, klinčki in roza poper se skrivajo v glavi. Srce sestavlja tuberoza, vrtnica in y-lang y-lang, dopolnjen s sladkim mangom. Kompozicijo zapre kombinacija redkih dreves, mošusa, smole in angelike. Začela se je leta 2010.

L´Artisan Parfumeur Oeillet Sauvage - EDT
42,70 €

Oeillet Sauvage je orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Vsebuje nageljnov, cvet ylang-ylanga, vanilijo, roza poper, vrtnico, lilijo, radič in smolo. Izstreljena je bila leta 2000. .

L´Artisan Parfumeur Patchouli Patch - EDT
66,90 €

Patchouli Patch je orientalska dišava za moške in ženske. Glavo sestavljajo kumina, pačuli, beli mošus in janež. Srce razvije iris, pačuli, osmanthus in beli mošus. Kompozicija je zaprta s kombinacijo vetivera, sandalovine in cedrovine. Začelo se je leta 2002. .

L´Artisan Parfumeur Piment Brulant - EDT
54,40 € 50,20 €

Piment Brulant je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Njegove sestavine so ambergris, cimet, mošus, mak, vanilija, temna čokolada, kakav, klinčki in čili. Začelo se je leta 2002. .

L´Artisan Parfumeur Poivre Piquant - EDT
48,40 € 46 €

Poivre Piquant je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Njene glavne sestavine so med, beli poper, mleko, sladka sladica, sladkorni trs in gozdni toni. Začelo se je leta 2002. .

L´Artisan Parfumeur Safran Troublant - EDT
54,40 € 50,20 €

Safran Troublant je orientalsko-začinjena dišava za ženske in moške. Vsebuje pasijonko, sandalovino, vrtnico, vanilijo, žafran, sladkor in ingver. Začelo se je leta 2002. .

L´Artisan Parfumeur Seville A L´Aube - EDP
58,60 €

Seville AL´Aube je orientalsko-cvetlična dišava za ženske in moške. Glava vsebuje cvet oljčnega drevesa, olje grenke pomaranče (petitgrain). V srcu se širijo sivka, pomarančni cvet, tobak, jasmin in čebelji vosek. Sestava je zatesnjena z benzoinsko in olibanum smolo. Začelo se je leta 2012. .

L´Artisan Parfumeur The Pour Un Ete - EDT
54,40 €

Pour Un Ete je aromatična zelena dišava za ženske in moške. Vsebuje čaj, jasmin, bergamot, limono, meto, mate, cedro in mošus. Začelo se je leta 1995. .