Jo Malone Basil & Neroli - EDC (brez škatlice)
55,80 € 46,90 €

Basil & Neroli je cvetlično-zelena aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2016. Glavna sestavina je bazilika, ki tvori glavo dišave. Srce vključuje olje cvetov grenke pomaranče (neroli). V osnovi se pretakata vetiver in beli mošus.

Jo Malone Oud & Bergamot - EDC INTENSE (brez škatlice)
111,20 €

Oud & Bergamot je orientalski vonj za ženske in moške, ki spada v zbirko Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Dišava je sestavljena iz deviške cedre, bergamotke, limone, pomaranče in agar lesa (oud). Trgu je bila predstavljena leta 2010.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin - EDC (brez škatlice)
55,80 € 51,80 €

Lime Basil & Mandarin je citrusna aromatična dišava za ženske in moške,predstavljena leta 1999. Čisto citrusovo glavo tvorijo limeta, mandarina in sočna bergamotka. V srcu se pretekajo toni bazilike, španski bezeg, perunike in timijana. Osnovo zaključita pačuli in vetiver.

Jo Malone English Oak & Hazelnut - EDC (brez škatlice)
96,20 €

English Oak & Hazelnut je razkošna leseno-začimbna dišava za moške in ženske. Odpira se z notami lešnikov, nato pa preide v srce dišeče cedre in konča sestavo z lesnimi akordi hrasta.   Trgu je bila predstavljena leta 2017.

Jo Malone Bronze Wood & Leather - EDC INTENSE (brez škatlice)
114 € 109,20 €

Zadnji kos!

Bronze Wood & Leather je usnjena intenzivna dišava za moške in ženske. Sveža glava obsega grenko grenivko, v srcu pa se skrivata brinova jagoda in dimni toni. Kompozicijo zaključujeta usnje in vetiver. Trgu je bila predstavljena leta 2019.

Jo Malone 154 Cologne - EDC (brez škatlice)
55,90 € 44,50 €

154 Cologne je lesna aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2001. Citrusna glava je sestavljena iz mandarine, grenivke in bergamotke. Srce je sestavljeno iz sivke, bazilike in muškatnega oreščka. V osnovi zvenijo pačuli, mošus, vetiver in sladka vanilija.

Jo Malone Earl Grey & Cucumber - EDC (bez krabičky)
55,90 € 51,80 €

Earl Grey & Cucumber je aromatična dišava za ženske in moške, ki jo navdihuje najbolj znana angleška blagovna znamka čaja. Glava je sestavljena iz kombinacije jasmina, bergamota, rdečega jabolka in vodnih akordov. V srcu so prepleteni toni angelike in sveže kumare.

Jo Malone Grapefruit - EDC (brez škatlice)
55,80 € 46,90 €

Grapefruit je citrusna dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1992. Glavo sestavlja grenivka in mandarina, srce pa tvorijo aromatičen rožmarin, paprika, jasmin in meta. V osnovi dišave se odkrije vetiver, skupaj z pačulijem in hrastovim mahom.

Jo Malone Myrrh & Tonka - EDC INTENSE (brez škatlice)
80,90 €

Myrrh & Tonka je intenzivna orientalska dišava za moške in ženske. Glava vsebuje nezamenljivo sivko, v srcu se skriva aromatična mirta in v osnovi občutite kombinacijo sladke vanilije, mandljev in tonka fižola. Trgu je bila predstavljena leta 2016.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (brez škatlice)
95,40 €

Nectarine Blossom & Honey je cvetno-sadna dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz zelenih odtenkov, črnega ribeza in olja pomarančnih listov. V srcu sta skriti nektarina in navadna robinija. Dišavo zaključujejo vetiver, breskev in sliva.   Trgu je bila predstavljena leta 2005.

Jo Malone Orange Blossom - EDC (brez škatlice)
52,40 €

Orange Blossom je luksuzna cvetlična dišava za ženske in moške. Glava vsebuje citron, mandarino klementino in zelene tone. V srcu začutite afriški pomarančni cvet in lotos, v osnovi pa vas omamijo toni španskega bezga. Trgu je bila predstavljena leta 2003.

Jo Malone Pomegranate Noir - EDC (bez krabičky)
55,80 € 51,80 €

Pomegranate Noir je razkošna aromatično-sadna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje maline, šipek, slivo, lubenico in rabarbaro. V svojem srcu boste čutili cvetje, začimbe, smole in lesene akorde. Bogato sestavo zapirajo pačuli, mošus, ambergris in cedra. Začelo se je leta 2005. .

Jo Malone Velvet Rose & Oud - EDC INTENSE (bez krabičky)
74,80 €

Velvet Rose & Oud je orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške v izdaji Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Vonj je sestavljen iz vrtnic, agarjevega lesa (oud), pralineja, klinčkov. Začelo se je leta 2012. .

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt - EDC (brez škatlice)
99,10 €

Wood Sage & Sea Salt je luksuzna aromatična dišava za ženske in moške. Vsebuje le pet sestavin, in to ambrette (mošus ibišovec), morsko sol in morske alge, izrazit žajbelj in grenko grenivko.   Trgu je bila predstavljena leta 2014.