Invento

Že več kot 25 let je Invento sinonim za rekreacijo na prostem. Ne glede na to, ali je kul in casual ali bolj klasičen – uresničujejo sanje majhnih in velikih otrok.

Zmaji in vetrovi zvončki z najvišjimi standardi estetike in kakovosti so danes uspešno razširjeni po vsem svetu pod krovno blagovno znamko „HQ“ (High Quality Design). Njihove linije igrač „power & control“, „tech & build“ in „fun & sport“ so zdaj postavljene pod novo krovno blagovno znamko „Invento Just Play“ in predstavljajo visoke standarde kakovosti v sektorju igrač.

Že vrsto let dopolnjujejo lastne proizvodne linije z množico inovativnih konceptov igrač, za katere delujejo kot distribucijski partnerji v Nemčiji, Avstriji in na nekaterih drugih trgih: elektronske igrače, ustvarjalne igrače ali nenavadne darilne ideje – ponujajo vam izvirne izdelke iz kakovostnih blagovnih znamk z vsega sveta. Strast do izdelkov in trgov, inovativnost, visoki standardi kakovosti, sodelovanje s sodelavci in strankami ter aktivni ukrepi varstva okolja so med nalogami, ki jim želijo slediti.