Finish All in One Max tablete za pomivalni stroj, 120 kosov
30,98 €

14,30 €

Tablete za pomivalni stroj ** v zelo priročnem pakiranju MEGABOX z 120 kosi. Tablete All in One Max imajo odlične zmožnosti razmaščevanja in so še posebej učinkovite pri **odstranitvi posušenih ostankov hrane in čajnih madežev. Finish kapsule prinašajo čistočo in sijaj vaši posodi in priboru.


Finish komplet čistil za pomivalni stroj
21,26 €

11,80 €

Ta paket čistil za pomivalni stroj vsebuje vsa nepogrešljiva čistila. Komplet Finish To je najboljša rešitev za vaš pomivalni stroj, saj vsebuje loščilo Shine&Dry, Finish sol, ki zmehča vodo, osvežilec z vonjem sveže limone in limete, čistilo za pomivalni stroj Finish v tabletah in čistilo za pomivalni stroj v prašku.


Finish sol, 4 kg-36%

Finish sol, 4 kg

Ocena: 5
7,06 €

4,49 €

Odlična cena

Sol Finish učinkovito mehča vodo in poveča učinek detergenta. Preprečuje madeže in sledi vode na posodi. Podaljšuje življenjsko dobo vašega pomivalnega stroja, saj ga ščiti pred vodnim kamnom.


Finish začetni set Starter Pack
28,65 €

12,20 €

Finish Starter Pack začetni set vključuje vse, kar potrebujete za popolno delovanje pomivalnega stroja. Poskrbite za čisto in sijočo posodo ter dišeč pomivalni stroj s tableti za pomivanje, sredstvom za sijaj, soljo, čistilom in osvežilcem pomivalnega stroja.


Finish Loščilo Shine&Dry Limona 800 ml
4,40 €

Loščilo Shine&Dry 800 ml je idealno sredstvo za loščenje stekla in jedilnega pribor za diamantni sijaj. Spiranje z loščilom pomaga odstraniti ostanke detergenta in ostanke hrane s porcelana. Vonj po limoni.


Finish Loščilo Shine&Dry 800 ml
7,90 €

4 €

Loščilo Shine&Dry 800 ml je idealno sredstvo za loščenje stekla in jedilnega pribor za diamantni sijaj. Spiranje z loščilom pomaga odstraniti ostanke detergenta in ostanke hrane s porcelana.


Finish 4v1 promo paket
13,95 €

11,10 €

Novo

Vzdržujte svoj pomivalni stroj s profesionalnim čiščenjem po zaslugi kompleta FINISH 4v1 promo paket. Set vsebuje 50 kosov tablet, sredstvo za poliranje, sol in čistilo za pomivalni stroj. Rezultat je 100% čista posoda brez umazanije in popolnoma čisti in vzdrževan pomivalni stroj.


Finish Professional Gel, 10 kg
44,63 €

35,70 €

Novo

10 kg pakiranje Finish gel detergenta, primernega za vse vrste profesionalnih pomivalnih strojev, odstrani trdovratne madeže, vključno s tistimi od kave in čaja, suhih ostankov hrane, sledi šminke ali sledi posušenega sadnega soka.


Finish Professional Gel, 16 kg
62,11 €

53,20 €

Novo

16 kg pakiranje Finish gel detergenta, primernega za vse vrste profesionalnih pomivalnih strojev, odstrani trdovratne madeže, vključno s tistimi od kave in čaja, suhih ostankov hrane, sledi šminke ali sledi posušenega sadnega soka.


Finish Professional prašek, 10 kg
38,81 €

31,30 €

Novo

Ekonomična embalaža detergenta v prahu FINISH Professional, ki je primeren za vse vrste profesionalnih pomivalnih strojev. Njegova močna sestava odstrani vse vrste trdovratnih madežev, vključno s tistimi od kave in čaja, posušenih ostankov hrane, sledi šminke ali sledi posušenih sadnih sokov.


Finish Professional sol 10 kg
15,11 €

11,20 €

Novo

Ekonomična embalaža ekstremno čiste soli od znamke Finisha je zasnovana za vse vrste profesionalnih pomivalnih strojev s hitrim postopkom pranja in menjave vode. Preprečuje nastanke vodnega kamna in varuje pomivalni stroj in posodo.


Finish Professional sredstvi za poliranje, 9 l
44,63 €

35,70 €

Novo

Posebno razvito sredstvo za poliranje Finish za profesionalne pomivalne stroje, ki popolnoma odstrani vodne kapljice tako, da na posodi pusti le sijaj brez prog.


Finish Professional tablete, 125+15 kosov
38,81 €

31,30 €

Novo

Ekonomična embalaža detergenta v tabletah (140 kosov) FINISH Professional, ki je primeren za vse vrste profesionalnih pomivalnih strojev. Edinstven rdeči del tablete PowerBall vsebuje mehčala proti trdovratnim nečistočam in ostankom hrane.


Finish loščilo Shine&Dry, 400 ml
4,26 €

3,50 €

Loščilo Shine&Dry 400 ml je idealno sredstvo za loščenje stekla in jedilnega pribor za diamantni sijaj. Spiranje z loščilom pomaga odstraniti ostanke detergenta in ostanke hrane s porcelana.


Finish loščilo Shine&Dry Lemon, 400 ml
4,26 €

3,40 €

Loščilo Shine&Dry Lemon 400 ml je idealno sredstvo za loščenje stekla in jedilnega pribor za diamantni sijaj. Spiranje z loščilom pomaga odstraniti ostanke detergenta in ostanke hrane s porcelana.


Finish tablete Classic, 100 kosov
15,18 €

8,90 €

Klasične tablete za pomivanje posode v pomivalnem stroju, ki vsebujejo Powerball kroglico. Ta razmoči in zmehča zasušene ostanke hrane. Rezultat je bleščeče čista posoda. Pakiranje vsebuje 100 tablet.


Finish tablete za pomivalni stroj Quantum Max Gigapack, 144 kosov
34,95 €

27,30 €

Tablete za pomivalni stroj ** v zelo priročnem pakiranju Gigapack, 144 kosov. Tablete Finish iz serije Quantum Max bodo poskrbele za **čistočo vaše posode, hkrati pa bodo zaščitile pomivalni stroj. Nežno poskrbijo za steklo, srebro in razne glazure. Tablete Finish prinašajo čistočo v vaš dom.


Blagovna znamka Finish je bila ustanovljena leta 1957. Ima široko paleto izdelkov, ki ustrezajo potrebam avtomatskega pranja v pomivalnem stroju. Izdelki blagovne znamke Finish so zasnovani tako, da pomivalni stroj čisti in osveži, zato so rezultati pri pranju posode odlični.

Z nakupom izdelkov Finish ste lahko prepričani, da kupujete učinkovite izdelke za vaš pomivalni stroj. Nadvse zadovoljni boste, ko bodo rezultati pomivanja popolni.

Blagovna znamka Finish je bila ustanovljena leta 1957. Ima široko paleto izdelkov, ki ustrezajo potrebam avtomatskega pranja v pomivalnem stroju. Izdelki blagovne znamke Finish so zasnovani tako, da pomivalni stroj čisti in osveži, zato so rezultati pri pranju posode odlični.

Z nakupom izdelkov Finish ste lahko prepričani, da kupujete učinkovite izdelke za vaš pomivalni stroj. Nadvse zadovoljni boste, ko bodo rezultati pomivanja popolni.