Dunlop

Dunlop parni čistilnik, 1050 W, črn/rumen
38x

Dunlop parni čistilnik, 1050 W, črn/rumen

44,90 €

Prenosni parni čistilec DUNLOP je zelo zmogljiv in priročen 1050W parni čistilec. Voda v njegovem rezervoarju s prostornino 360ml se v kratkem času segreje in spremeni v paro, s katero lahko očistite in razkužite tla, okna, stranišče, kopalniške ploščice, preproge, itd. Zaradi vroče pare za doseganje rezultatov ne potrebujete dragih čistilnih sredstev.

Dostava Mimovrste
Dunlop parni čistilnik, 1050 W, črn/rumen - Odprta embalaža

Dunlop parni čistilnik, 1050 W, črn/rumen - Odprta embalaža

33,20 €
Odprta embalaža

Prenosni parni čistilec DUNLOP je zelo zmogljiv in priročen 1050W parni čistilec. Voda v njegovem rezervoarju s prostornino 360ml se v kratkem času segreje in spremeni v paro, s katero lahko očistite in razkužite tla, okna, stranišče, kopalniške ploščice, preproge, itd. Zaradi vroče pare za doseganje rezultatov ne potrebujete dragih čistilnih sredstev. Servisiran artikel – Artikel je bil servisiran na pooblašcenem servisu. Artikel je brezhibno delujoc. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.

Dostava Mimovrste
Dunlop sesalnik, ciklonski, 700 W, rdeč
2x

Dunlop sesalnik, ciklonski, 700 W, rdeč

49,79 €

Dunlop ciklonski sesalnik je izjemno učinkovit, priročen in cenovno ugoden pripomoček za čiščenje vašega doma. Odlikujejo ga varčno delovanje, hitro in natančno sesanje ter gumb za hitro praznjenje posode.

Dostava Mimovrste

Dunlop je leta 1888 izumil napihljivo pnevmatiko in od takrat ves čas neutrudno delajo. Že več kot sto let so vodilni na področjih inovacij in tehnologije ter gradijo blagovno znamko, ki je pojem visokih zmogljivosti.

Podjetje deluje že več kot 125 let. To pomeni 125 let revolucionarnih tehnoloških inovacij, izpopolnjevanja pnevmatik do najvišjih standardov ter premikanja mej in ambicij. Inovacije so način dela še danes, ves čas iščejo naslednjo revolucionarno zamisel.

Angleška znamka **Dunlop Sport** se trenutno ukvarja tudi s proizvodnjo **opreme za tenis in skvoš**. Teniške loparje Dunlop uporabljajo tudi svetovni teniški igralci.