DIAGO nakupovalna torba/mreža za vozičke
6,41 €

Nakupovalna torba/mreža DIAGO bo odlična praktična pomoč pri vaših rednih nakupih. Omogoča shranjevanje večjega števila predmetov. Elastično mrežo je mogoče enostavno pritrditi na voziček s pomočjo Velcro.

DIAGO mreža proti komarjem, univerzalna, za voziček/posteljico
6,41 €

Diago univerzalna mreža proti komarjem otroka zanesljivo ščiti pred piki žuželk. Mrežo lahko preprosto uporabite na otroških vozičkih, potovalnih posteljicah z največjimi dimenzijami 60 × 120 cm. Izdelana je iz poliestra in v skladu z normo EN71.

DIAGO organizator za v avto, siv
13,90 € 13,10 €

DIAGO praktični organizator za avtosedež, ki ga uporabljate na potovanju z otroki, ko pogosto potrebujete veliko stvari: hrano, pijačo, igrače, knjige itd. Organizator ima 5 žepov: 1 majhen žep na ježka, 3 večji žepi na ježka in 1 velik žep z zadrgo.

DIAGO univerzalni dežni plašč za voziček, 3v1
11,30 € 11,04 €

Zadnji kos!

Univerzalni dežni plašč Diago za voziček 3 v 1 ščiti pred slabim vremenom. Dežni plašč je enostavno pritrjen na voziček z Velcro. Na straneh je opremljen z zračno mrežico.

DIAGO univerzalni organizator za vozičke Hug It
20,70 € 18,43 €

Univerzalni organizator otroških vozičkov iz znamke Diago vam bo prihranil prostor in posledično čas. Organizator je primerno pritrjen na ročaj z velcro in zahvaljujoč funkcionalnim sponkam ne bo zdrsnil z ročajev. V srednjem žepu z magnetnim zapiralom in s stranskimi predelki, so vse pomembne stvari vedno, ko jih potrebujete pri roki.

DIAGO zaščitna prevleka za sprednji sedež, siva
8,90 € 8,81 €

Diago zaščitna prevleka za sprednji sedež v univerzalni sivi barvi zanesljivi ščiti zadnji del sedeža pred umazanijo. Prevleko lahko preprosto pritrdite okrog opore z glavo.

DIAGO ovitek za otroško steklenico Termoobal, siv
9,90 € 9,49 €

DIAGO termoobal DELUXE hrani otroško stekleničko toplo ali hladno z aluminijasto folijo. Termo embalaža je še posebej uporabna na potovanju: preprosto pritrdite na voziček ali torbo z ježkom in vedno boste imeli pri roki idealno toplo steklenico.

DIAGO pokrivalo za otroški avtosedež
7,94 €

Prevleka za avtosedež DIAGO ščiti vašega otroka pred vetrom in dežjem. Dežna prevleka je primerna za avtosedeže skupin 0 in 0+. Odprtine na straneh zagotavljajo popolno kroženje zraka.

DIAGO Deluxe otroška spalna vreča za v voziček
49,90 € 47,85 €

Diago spalna vreča otroka odlično ščiti pred mrazom. Zunanji sloj je izdelan iz nepremočljivega poliestra, notranji pa iz kakovostnega polar flisa za več udobja. Spalna vreča ima v celoti 7 odprtin za varnostne pasove.

DIAGO otroška spalna vreča za avtosedež
34,90 € 33 €

Diago spalna vreča otroka odlično ščiti pred mrazom. Zunanji sloj je izdelan iz nepremočljivega poliestra, notranji pa iz kakovostnega polar flisa za več udobja. Spalna vreča ima v celoti 7 odprtin za varnostne pasove.

DIAGO senčnik za voziček, črn
9,40 € 8,81 €

Sončnikov za otroško voziček Diago je narejen iz poliestra. Črni senčnik je opremljen z UV zaščito 50+. Sončnikov je enostavno zložiti s sponko na vrhu.

DIAGO Cool&Dry podloga proti potenju, univerzalna
21,90 € 20,55 €

Diago Cool&Dry podlogo bo vaš otrok hitro vzljubil, še zlasti v najtoplejših poletnih dneh. Univerzalna podloga tako odlično odvaja znoj in zagotavlja cirkulacijo zraka. Otrok se manj poti in tako lahko v vozičku ali avtosedežu sedi na suhem.

DIAGO senčnik za voziček s stransko zaščito
12,40 € 11,34 €

Senčnik za voziček znamke Diago je opremljen s stransko zaščito. Učinkovito ščiti pred sončnimi ultravijoličnimi žarki. Zaslon je zlahka pritrjen na ročaj vozička z vezalkami, s katerim lahko enostavno prilagodite stopnjo zaslona.

DIAGO kljuke za vozičke Hug It
8,20 € 7,89 €

Kljuke Diago znamke Diago je enostavno pritrjeni z Velcro na okvir vozička. Položaj trnkov lahko enostavno prilagodite. Zaradi praktičnega notranjega polnjenja ne bodo zdrsnili navzdol. Lahko celo zanesljivo nosijo nakupovalne torbe.