BOLEY otroški komplet 2 majic-52%
19,75 € 9,45 €

Odprodaja

Udobne majice bodo ustrezale vsakemu dojenčku. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.

BOLEY komplet dekliških majic, 2 kosa-52%
19,75 € 9,45 €

Odprodaja

Udobni roza majici, ki bosta ustrezali vsaki deklici. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.

BOLEY dekliške hlače MULTIPACK GIRLS, 2 kosa
11,99 €

Dekliški komplet 2 hlač s stopalkami z udobnim širokim robom na pasu iz znamke Boley so izdelane iz kakovostnega 100 % bombaža, ki je primeren za udobno nošenje skozi ves dan. Zasnova hlač s stopalkami v lepih barvah in preprostem dizajnu se bodo dobro kombinirale z drugimi kosi oblačil.

BOLEY fantovske hlače MULTIPACK BOYS, 2 kosa
11,99 €

Fantovski komplet 2 hlač s stopalkami z udobnim širokim robom na pasu iz znamke Boley so izdelane iz kakovostnega 100 % bombaža, ki je primeren za udobno nošenje skozi ves dan. Zasnova hlač s stopalkami v lepih barvah in preprostem dizajnu se bodo dobro kombinirale z drugimi kosi oblačil.

BOLEY fantovski pajac MULTIPACK BOYS, 2 kosa
29,99 €

Modni kompleti 2 kosov fantovskega pajaca iz znamke Boley so izdelani iz kakovostnega 100 % bombaža, ki je primeren za udobno nošenje skozi ves dan. Tukaj je komplet pajaca z dolgimi rokavi in stopalkami v praktični zasnovi in fantovskih barvah.

BOLEY otroški bodi, dolgi rokavi, 3 kosi
17,99 €

Otroški komplet bodijev (3 kosi), s dodelano zasnovo na predelu ramen in z dolgimi rokavi iz znamke Boley, so izdelani iz kakovostnega 100 % bombaža. Osnovni kos oblačila za dojenčke ima praktično pritrditev s čepki med nogami. Prečkanje spredaj in zadaj na ramenih zagotavlja najudobnejše oblačenje čez glavo.