BOLEY dekliški set hlač, 2 kosa
13,17 €

Udobne hlače z visokim pasom bodo ustrezale vsaki deklici. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.


BOLEY fantovski set hlač, 2 kosa
13,17 €

Udobne hlače z visokim pasom bodo ustrezale vsakemu fantu. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.


BOLEY komplet dekliških majic, 2 kosa
19,75 €

Udobni roza majici, ki bosta ustrezali vsaki deklici. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.


BOLEY otroški bodi, 3 kosi
20,85 €

Simpatičen bodi, ki bo navdušil vsakega malčka. Udobno nošenje na prvem mestu, visokokakovosten bombaž, enostavno vzdrževanje, vse to bo cenil vsak starš.


BOLEY otroški komplet 2 majic
19,75 €

Udobne majice bodo ustrezale vsakemu dojenčku. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.


BOLEY otroški set Bodi, 3 kosi
20,85 €

Simpatičen komplet bodijev, ki bo navdušil vsakega malčka. Udobno nošenje na prvem mestu, visokokakovosten bombaž, enostavno vzdrževanje, vse to bo cenil vsak starš.