Bjorn Daehlie kapa Big
26 €

Odlična cena

Pletena dvoslojna kapa je izdelana iz 50 % Merina in 50 % poliestra. Namenjena je za vsakodnevno nošenje ali za treniranje v hladnem vremenu.

Bjorn Daehlie kapa Duell-20%
18,90 € 15 €

Odlična cena

Športna kapa Bjorn Daehlie Duells s potiskom. Elastična obojestranska tkanina in ploski šivi zagotavljajo udobje pri nošenju.

Bjorn Daehlie moška jakna Bunda Spectrum 3.0
187 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška jakna Bjorn Daehlie Spectrum 3.0 je izredno lahka in je primerna za visoko intenzivno vadbo. Jakna ponuja visoko elastičnost in zračnost.

Bjorn Daehlie moška jakna Radiance-19%
128,04 € 102,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška lahka jakna Bjorn Daehlie Radiance je izdelan iz elastične softshell zasnove in je izjemno ter ponuja primerno zračnost in udobje z vodoodbbojno obdelavo. Jakna je primerna za tek na smučeh.

Bjorn Daehlie moška majica Top Mora
116,84 € 115 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška majica z dolgimi rokavi Bjorn Daehlie Top Mora je vrhunska tehnična majica s kratko zadrgo. Ne bo razočarala pri teku na smučeh in drugih aktivnostih na prostem.

Bjorn Daehlie moške hlače Kalhoty Winner 2.0 Wmn
89,65 €

Bjørn Dæhlie Pants Winner 2.0 Women je nova zasnova ženskih hlač za smučanje. Kombinacija vetrove plošče s prilagodljivim zadnjim delom in odpiralnimi robovi za kolena zagotavlja nemoteno in udobno vožnjo.

Bjorn Daehlie moške hlače Motivation-34%
117,06 € 77 €

Odlična cena

Moške smučarske hlače Bjorn Daehlie Motivation s kombinacijo vetrove plošče, prilagodljivim zadnjim delom in odpiralnimi robovi za kolena zagotavlja nemoteno in udobno vožnjo.

Bjorn Daehlie moške hlače Tights Mora
82,06 € 76,50 €

Odlična cena

Moške raztegljive hlače Bjorn Daehlie Tights Mora so zgornje tehnične hlače s prilagodljivim šivom. Definitivno ne bodo razočarale v teku na smučeh in drugih aktivnostih na prostem.

Bjorn Daehlie moške rokavice Buffet-20%
30,68 € 24,50 €

Odlična cena

Zelo tople in zračne pohodne rokavice Bjorn Daehlie Buffet s pletenim delom med prsti. Pleten del na zapestju. Rokavice so primerne za tek na smučeh in pohodništvo.

Bjorn Daehlie moški športni komplet Ridge W-20%
188,39 € 149,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški športni komplet je primeren za celoletno uporabo, saj ima material med drugim tudi posebej dodelano vodotesno prevleko. Odsevni elementi, dva žepa na jakni in na hlačah.

Bjorn Daehlie rokavice Track-24%
50,46 € 38 €

Odlična cena

Bjorn Daehlie rokavice Track so izdelane iz udobnega in toplega materiala in so primerne za trening in rekreativno smučanje. Izolirana je z vlaknom Thinsulate in dodelana s podloženo oblogo. V predelu zapestja najdete elastičen trak.

Bjorn Daehlie rokavice Track-20%
30,69 € 24,50 €

Odlična cena

Udobne tople rokavice za trening in rekreacijsko smučanje. Rokavice so posebej izolirane z izolacijo Thinsulate.

Bjorn Daehlie ženska bunda Top Mora Wmn-53%
108,63 € 50 €

Odlična cena

Ženska bunda Bjorn Daehlie Top Mora Wmn je lahka tehnična bunda za tek na smučeh, ki se tesno prilagaja. Ne bo razočarala pri teku na smučeh in drugih aktivnostih na prostem.

Bjorn Daehlie ženska jakna Beito W-20%
110,13 € 87,50 €

Odlična cena

Ženska softshell jakna je izdelana iz zelo trpežne tkanine ter se ponaša z vetrovnoodbojno obdelavo. Klasičen res, telesne plošče in preformirani rokavi za večjo mobilnost. Jakna je primerna za tek na smučeh.

Bjorn Daehlie ženska jakna Bunda Spectrum 3.0 Wmn
156,21 € 154 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska jakna Bjorn Daehlie Spectrum 3.0 Wmn je izredno lahka in je primerna za visoko intenzivno vadbo. Jakna ponuja visoko elastičnost in zračnost.

Bjorn Daehlie ženski športni komplet Ridge W-20%
178,29 € 142 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski športni komplet je primeren za celoletno uporabo, saj ima material med drugim tudi posebej dodelano vodotesno prevleko. Odsevni elementi, dva žepa na jakni in na hlačah.