Barnängen Midsommar Glow (Shower & Bath Gel) 400 ml
6,50 € 5,50 €

Midsommar Glow gel za prhanje in kopel se zgleduje po nordijskem prazniku Midsommar. Skupaj z mehkimi cvetnimi olji in zaščitnim vlažilnim serumom pušča kožo občutek kot bombaž. .

Barnängen Caring (Shower Cream) 400 ml
6,50 € 5,50 €

Caring krema za tuširanje poskrbi za normalno in suho kožo, za kar skrbi med prhanjem. Ponuja zaščito kože, zaradi katere se počutite samo odlično. Uživajte skrb za prhanje Caring s kombinacijo ovsenih mleka na Švedskem in ljubezni, ter 5% zaščitna Cold Cream v enem sestavku. .

Barnängen Prhanje Nutritive (Shower Cream) 400 ml
6,50 € 5,50 €

Nutritive krema za tuširanje je namenjena suhi do zelo suhi koži, ki jo nežno opere, hkrati pa jo neguje med prhanjem. Kombinacija mokovice, najljubšega sadja Laponske in 7% zaščitne Cold Cream v eni sestavi prinaša udobno nego suhe do zelo suhe kože. .

Barnängen Nežni (Body Lotion) 400 ml
7,80 € 6,90 €

Nežni losjon za telo daje občutek lepo gladke kože. Uživajte v negovanem mleku s kombinacijo ovsenega mleka, ki ga imajo radi na Švedskem, in 5% hladno kremo v eni formuli. .

Barnängen ( Nutritive Hand Cream) 75 ml
3,80 € 3,20 €

Zelo suha negovalna krema za roke Lycka intenzivno skrbi za kožo zelo suhih rok. Zmehča, zmehča in hidrira. Na koži ne pušča mastnega filma in se zelo dobro in hitro vpije. Ne vsebuje parabenov ali silikonov. .

Barnängen Oil Intense (Hand Cream) 75 ml
3,90 €

Novo

Barnängen za roke Barnängen Oil Intense, ki jo navdihuje švedska narava in tradicija, bo razvajala vašo kožo in čute. Nežna formula z vonjem divjih vrtnic in 5-odstotno zaščitno sestavino Cold Cream vidno neguje zelo suho kožo in zagotavlja dolgotrajno hidracijo drugih tipov kože.

Barnängen Tělo v mleko Nutritive ( Body Lotion) 400 ml
7,80 € 6,90 €

Nutritive losjon za Tělo je namenjen suhi do zelo suhi koži, ki jo intenzivno vlaži in neguje. Kombinacija mokovice, najljubšega sadja Laponske in 7% zaščitne Cold Cream v eni sestavi prinaša udobno nego suhe do zelo suhe kože. .