Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec
Določi parametre
Banquet silikonski pekač za rogljičke CULINARIA Banquet silikonski pekač za rogljičke CULINARIA
Banquet silikonski pekač za rogljičke CULINARIA

silikonsko obliko pekača Banquet lahko spečete vsaj 30 majhnih rogljičkov. Material, iz katerega je izdelan, je odporen na visoke temperature in je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Nase ne veže okusov ali vonja po hrani.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 1,5 l Banquet silikonski pekač za rogljičke CULINARIA
Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 1,5 l

Termo posoda LAVENDER s prostornino 1,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Odlična cena
Banquet izkoščičevalec češenj CULINARIA Red Banquet silikonski pekač za rogljičke CULINARIA
Banquet izkoščičevalec češenj CULINARIA Red

Poskrbite za enostavno izkoščičenje pridelka s to pripravo, ki je opremljena s sesalnimi pokrovi za zagotovitev stabilnosti med delom. Banquet izkoščičevalec češenj CULINARIA Red meri 15,5 × 26 × 9,5 cm (š x v x g) in bo izkoristil maso vsakega pridelka.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet Culinaria Latte univerzalen rezalnik, 7 delov Banquet ALIVIA Ponev za 4 palačinke z neoprijemljivo površino, 26 cm
Banquet Culinaria Latte univerzalen rezalnik, 7 delov

Banquet Culinaria Latte univerzalen rezalnik, 7 delov je vsestranski pomočnik, ki vam prihrani ogromno časa. Paket vključuje fiksno in zložljivo ploščo, pladenj za naribano hrano z nedrsečimi nogami, čistilno krtačo, nastavek za krompir, drobno rezanje in ribanje.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet ALIVIA Ponev za 4 palačinke z neoprijemljivo površino, 26 cm Banquet ALIVIA Ponev za 4 palačinke z neoprijemljivo površino, 26 cm
Banquet ALIVIA Ponev za 4 palačinke z neoprijemljivo površino, 26 cm

Ponev za palačinke ALIVIA blagovne znamke Banquet z notranjo površino proti prijemanju je primerna za pripravo palčink, jajc in krompirja. Premer posamezneka oddelka ponve je 10 cm. Primerno za vse vrste kuhališč vključno z indukcijo.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet set krožnikov, 18 kosov Banquet ALIVIA Ponev za 4 palačinke z neoprijemljivo površino, 26 cm
Banquet set krožnikov, 18 kosov

Banket set krožnikov Square Lavender zajema 18 kosov. Niz motivov sivke vas popelje v sončno pokrajino Provansa v Franciji. Set je primeren za do šest ljudi in lahko z lahkoto servirate tri hodni meni.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet ekonom lonec Grande Red Belly 5 l Banquet digitalni termometer za meso EXCELLENT
Banquet ekonom lonec Grande Red Belly 5 l

Ekonom lonec Grande Red ima ročico za zaklepanje in priljubljeno obliko „belly“ s privlačnimi rdečimi elementi. Opremljen je z 2 ventiloma, zaobljenim dnom in je izdelan iz nerjavečega jekla.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet digitalni termometer za meso EXCELLENT Banquet digitalni termometer za meso EXCELLENT
Banquet digitalni termometer za meso EXCELLENT

Digitalni kuhinjski termometer, opremljen z dolgo sondo iz nerjavečega jekla s senzorjem, je praktičen pomočnik v vsaki kuhinji. Banquet EXCELLENT ima preprosto upravljanje, prikazuje temperaturo v stopinjah Celzija ali Farenheita in lahko beleži temperature od –30 °C do 250 °C. Termometer napaja ena baterija LR44.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet Walt steklena karafa z ventilom, 8 l Banquet digitalni termometer za meso EXCELLENT
Banquet Walt steklena karafa z ventilom, 8 l

Steklena posoda za serviranje osvežilnih napitkov. Banquet Walt steklena karafa z ventilom, 8 l je izdelana iz kakovostnega transparentnega stekla s praktičnim plastičnim ventilom. Široko grlo omogoča, da vanjo preprosto vložite tudi led ali koščke sadja.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 3,5 l Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 3,5 l
Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 3,5 l

Termo posoda iz kolekcije Sweet Home, od znamke Banquet, ima kapaciteto 3,5l. Praktičen dodatek k vsaki kuhinji, ki pomaga pri shranjevanju in postrežbi toplih in hladnih jedi. Zahvaljujoč notranjosti iz nerjavečega jekla in stenski plošči PUR ima lonec zelo dobre izolacijske lastnosti.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet oglati emajlirani pekač 42 cm Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 3,5 l
Banquet oglati emajlirani pekač 42 cm

Oglati emajlirani pekač 42 cm je odličen dodatek za vsako kuhinjo. Kakovostni material je primeren za vse tipe štedilnikov in za pečico. Zaradi svoje globine je primeren tudi za peko peciv.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet 18-delni jedilni set Olives Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 3,5 l
Banquet 18-delni jedilni set Olives

18-delni jedilni set je izdelan kakovostne keramike. Ponuja vse, kar potrebujemo za popolno nedeljsko kosilo, in sicer 6 plitvih, 6 globokih krožnikov ter 6 krožnikov za sladico.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet Acacia magnetna deska za nože, 26 x 23 cm Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm, s podstavkom
Banquet Acacia magnetna deska za nože, 26 x 23 cm

Magnetna deska za nože je praktična rešitev za pregledno shranjevanje nožev. Banquet Acacia magnetna deska za nože, 26 × 23 cm ima močan magnet, ki zanesljivo drži nože. Površina deske je narejena iz lesa akacije.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm, s podstavkom Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm, s podstavkom
Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm, s podstavkom

Mlin iz nerjavečega jekla za mletje drobtin, orehov in sira. Rotacijska mehanska rešetka BANQUET CULINARIA je izdelana iz nerjavečega jekla. Z lahkoto ga lahko operete, preprosto sestavite in pritrdite na podlago z gumijastim nastavkom.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet Paella ponev z neoprijemljiva površino ALIVIA, 32 × 4,5 cm Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm, s podstavkom
Banquet Paella ponev z neoprijemljiva površino ALIVIA, 32 × 4,5 cm

Banket ponev PAELLA z neoprijemljivo površino ALIVIA bo v veliko pomoč v vaši kuhinji. – Ponev lahko uporablja za vse vrste kuhalnih plošč, vključno z indukcijo. Možnost je tudi priprava pogače, pečenje vseh vrst jedi v ponvi, lahko tudi v pečici.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet komplet posod Banquet Avanza termo posoda s pokrovom, 5 l, bela
Banquet komplet posod

Komplet posod je iz nerjavečega jekla. Vsebuje pet loncev in ponev, vsi imajo steklen pokrov s plastičnim ročajem. Posoda se lahko uporablja na vseh vrstah kuhalnikov, razen indukcijske plošče.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet lonec s pokrovom Banquet Avanza termo posoda s pokrovom, 5 l, bela
Banquet lonec s pokrovom

Steklen lonec ima prostornino 13,5 l. Lonec ima premer 26 cm in ima steklen pokrov. Serija velikih loncev je izdelana iz nerjavečega jekla in je zasnovana za kuhanje na veliko.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet Avanza termo posoda s pokrovom, 5 l, bela Banquet Avanza termo posoda s pokrovom, 5 l, bela
Banquet Avanza termo posoda s pokrovom, 5 l, bela

Termo posoda Avanza s prostornino 5 l v beli barvi je praktičen pripomoček za shranjevanje vroče hrane. Še posebej ga boste cenili, ko boste želeli ravno kuhane jedi shraniti, preden jih boste servirali. Notranjost lonca je vložek iz nerjavečega jekla, polnjenje med stenami pa je izdelano iz PUR pene za vzdrževanje odlične izolacije pri shranjevanju ali prenašanju hrane.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet Posoda za prenašanje hrane plastična CULINARIA Red 2,1 l, 3-delna Banquet Posoda za prenašanje hrane plastična CULINARIA Red 2,1 l, 3-delna
Banquet Posoda za prenašanje hrane plastična CULINARIA Red 2,1 l, 3-delna

S pomočjo posode za prenašanje hrane Culinaria v privlačni rdeči barvi lahko prenašate kar tri obroke naenkrat. Prostornina vsake posode je 0,7 l. Prednost je praktičen ročaj za enostavno prenašanje.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet COSMOS termo lonec s pokrovom, 3,5 l, vory + Grey Matt Banquet Posoda za prenašanje hrane plastična CULINARIA Red 2,1 l, 3-delna
Banquet COSMOS termo lonec s pokrovom, 3,5 l, vory + Grey Matt

COSMOS termo lonec s pokrovom, 3,5 l, znamke BANQUET je praktičen za shranjevanje vroče hrane. To boste cenili pri shranjevanju pripravljenih jedi pred serviranjem. Notranjost lonca sestavlja vložek iz nerjavnega jekla, polnilo med stenami pa je izdelano iz PUR pene za odlično izolacijo pri shranjevanju ali prenašanju hrane.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet pekač Metallic Platinum, 40 x 22 x 16,5 cm Banquet Posoda za prenašanje hrane plastična CULINARIA Red 2,1 l, 3-delna
Banquet pekač Metallic Platinum, 40 x 22 x 16,5 cm

Aluminijasti pekač s steklenim termo pokrovom ima prostornino skoraj 6 litrov. Visoko kakovostna neprepustna površina je dobro odporna proti udarcem in preprečuje fizično poškodbo izdelka.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
Banquet ovalni emajliran pekač Banquet Akcent posoda za hrano, iz nerjavečega jekla, dvostenska, 4 deli
Banquet ovalni emajliran pekač

Banquet ovalni emajliran pekač meri v dolžino 38 cm. Izdelan je iz dveh delov, zgornjega in spodnjega pekača. Emajlirana posoda ima prostornino 6,5 litra je uporaben pripomoček v vsaki kuhinji. Izdelan je iz kakovostnega materiala in je primeren za vse vrste štedilnikov in pečic.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet leseno stojalo za nože BRILLANTE Bamboo Banquet Akcent posoda za hrano, iz nerjavečega jekla, dvostenska, 4 deli
Banquet leseno stojalo za nože BRILLANTE Bamboo

Stojalo za nože BRILLANTE Banket, blagovne znamke Banquet je izdelan iz bambusovega lesa. Praktični kuhinjski pomočnik bo obdržal vaše nože na svojem mestu, zato jih boste vedno imeli na dosegu vaše roke. Dimenzije bloka so 14 × 9 × 22 cm.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Banquet Akcent posoda za hrano, iz nerjavečega jekla, dvostenska, 4 deli Banquet Akcent posoda za hrano, iz nerjavečega jekla, dvostenska, 4 deli
Banquet Akcent posoda za hrano, iz nerjavečega jekla, dvostenska, 4 deli

Banquet Akcent posoda za hrano, iz nerjavečega jekla, dvostenska, 4 deli odlično služi pri prenašanju živil ali gotovih jedi. Komplet vsebuje 4 dvostenske posode iz nerjavečega jekla s premerom 16 cm, višino 7,5 cm in prostornino 1,1 l. Zaradi zasnove z dvema stenama shranjene jedi ohranja v želeni toploti.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste

Banquet je blagovna znamka, ki ponuja celovit izbor domačega pribora in posod kot so keramika, steklovina in porcelan. Vsako leto lansirajo več kot 500 novih izdelkov.

Priljubljenost znamke med strankami, potrjuje dejstvo, da se Banquet izdelki tržijo že v več kot 20 državah po Evropi in zunaj nje. Danes Banquet izdelke uporablja na milijone zadovoljnih kupcev.