Banquet set mini solnica in poprnica AKCENT
7,80 € 6 €

Zadnji kos!

Set mini solnica in poprnica AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Eleganten dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.

Banquet Culinaria pršilo za kis in olje
15,90 € 13,20 €

Zadnji kos!

Culinaria pršilo za kis in olje je odličen pripomoček v kuhinji strokovnih kuharjev. Sestavljeno je iz prozorne stekleničke z ločeno prostornino 2 x po 100 ml in plastičnega razpršila.

Banquet keramična posoda za maslo Lavender
8,62 € 7,10 €

Zadnji kos!

Posoda za maslo iz sivkine serije blagovne znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maso je izdelana točno za eno kocko masla, ki jo boste tako imeli kadarkoli na voljo.

Banquet Keramična posoda za maslo OLIVES
8,11 € 7,20 €

Zadnji kos!

Posoda za maslo iz olivne serije znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maslo je narejena točno tako, da vanjo lahko shranite eno kocko masla in vam je tako ves čas na voljo.

Banquet posoda za maslo BRILLANTE, 17,4 x 12,4 x 6,2 cm
7,76 € 5,90 €

Zadnji kos!

Posoda za maslo BRILLANTE v merah 17,4 × 12,4 × 6,2 cm. Narejen je iz visoko kakovostnega gumijastega lesa. Pokrov je izdelan iz akrila z lesenim ročajem. Maslo ali sir, ki je zaprt s pokrovom pladnja, ostane svež dlje in se ne posuši.

Banquet set solnica in poprnica AKCENT, 3 kos
10,19 € 9 €

Zadnji kos!

Set solnica in poprnica s stojalom AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Moderen dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.

Banquet set solnica in poprnica QUADRA
9,40 € 7,70 €

Zadnji kos!

Set solnica in poprnica QUADRA vsebuje plastično stojalo s kromiranim držalom in 2× stekleno posodico za začimbe s plastičnim dozirnikom s silikonskim tesnjenjem. Set se bo odlično podal na pogrnjeni mizi.

Banquet skleda v košarici LAVENDER 23 cm, štiridelna
11,77 € 11,10 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.

Banquet skleda v košarici LAVENDER 30,5 cm, štiridelna
12,95 € 12,20 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.

Banquet keramični nož ACURA BAMBOO, 20 cm
7,37 € 5,20 €

Praktični keramični nož ACURA BAMBOO s 10 cm dolžino rezila in bambusovim ročajem. Ergonomski ročaj z regulacijo proti zdrsu. Nož je zelo odporen na madeže in je enostaven za čiščenje.

Banquet keramični nož ACURA BAMBOO, 27 cm
9,71 € 8,40 €

Kuhinjski keramični nož ACURA BAMBOO z dolžino rezila 15,5 cm in ročajem iz babusovega lesa. Ergonomski ročaj z regulacijo proti zdrsu. Nož je zelo odporen na madeže in je enostaven za čiščenje.

Banquet čajnik Corso, 2,6 l
12,50 € 11 €

Čajnik s prostornino 2,6 litrov je primeren za različne vrste štedilnikov, tudi za indukcijsko ploščo. Narejen je iz nerjavečega jekla s sijočo površino, ročaj pa iz trpežne plastike.

Banquet set krožnikov Florea, 18 kosov-24%
42,71 € 32,10 €

Odlična cena

Komplet krožnikov Florea od proizvajalca Banquet vsebuje 18 kosov krožnikov, vključno s krožniki za sladice, globoke in plitve krožnike. Krožniki so izdelani iz porcelana in so primerni za mikrovalovne pečice in pomivalne stroje.

Banquet stekleni pokrov PATISSERIE 30,5 cm
10,19 € 8,80 €

Stekleni pokrov PATISSERIE s premerom 30,5 cm je ne le praktičen dodatek pri serviranju hrane, ampak tudi čudovit okras vsakega prostora. Jedi ščiti pred sušenjem ali mrčesom.

Banquet keramična skodelica Dalia, 340 ml, 4 kosi
10,99 € 10,10 €

Zadnji kos!

Keramična skodelica DALIA s prostornino 340 ml, blagovne znamke Banquet. Višina skodelice je 10,5 cm, premer 8,5 cm. Izdelana je iz visoko kakovostne keramike. Vzemite si čas zase in spijte skodelico čaja ali kave. V pakiranju so 4 kosi.

Banquet Globok pekač GRANITE 36,5x27x4,5 cm
7,37 € 6,60 €

Globok pekač s površino proti prijemanju GRANITE ima vrhunske antiadhezijske lastnosti in je enostaven za vzdrževanje. Modeli s površino proti prijemanju so nepogrešljivi pomočniki v vsaki kuhinji.

Banquet izkoščičevalec češenj CULINARIA Red
8,70 €

Poskrbite za enostavno izkoščičenje pridelka s to pripravo, ki je opremljena s sesalnimi pokrovi za zagotovitev stabilnosti med delom. Banquet izkoščičevalec češenj CULINARIA Red meri 15,5 × 26 × 9,5 cm (š x v x g) in bo izkoristil maso vsakega pridelka.

Banquet Model za torto GRANITE 26x6,5 cm
8,48 € 7,77 €

Zadnji kos!

Model za torto s snemljivim dnom s površino proti prijemanju GRANITE. Visoko odporna površina ima vrhunske antiadhezijske lastnosti in je enostavna za vzdrževanje. Uporabite model za pravo domačo peko.

Banquet ovalni emajliran pekač
23 € 19,83 €

Zadnji kos!

Banquet ovalni emajliran pekač meri v dolžino 38 cm. Izdelan je iz dveh delov, zgornjega in spodnjega pekača. Emajlirana posoda ima prostornino 6,5 litra je uporaben pripomoček v vsaki kuhinji. Izdelan je iz kakovostnega materiala in je primeren za vse vrste štedilnikov in pečic.

Banquet komplet krožnikov SANSA, 18 kosov
34,94 € 29,10 €

Komplet krožnikov SANSA od proizvajalca Banquet vsebuje 18 kosov krožnikov, vključno s krožniki za sladice, globoke in plitve krožnike. Krožniki so izdelani iz porcelana in so primerni za mikrovalovne pečice in pomivalne stroje. S preprostim elegantnim vzorcem vzdolž robov.

Banquet jedilni set Blanche, 12 kosov
40,55 € 34,10 €

Zadnji kos!

12-delni jedilni set je izdelan kakovostne keramike. Ponuja vse, kar potrebujemo za popolno nedeljsko kosilo, in sicer 4 plitve, 4 globoke krožnike ter 4 krožnike za sladico.

Banquet komplet krožnikov Blue Meadow, 18 kosov
38,82 € 37,40 €

Zadnji kos!

Komplet krožnikov Blue Meadow od proizvajalca Banquet vsebuje 18 kosov krožnikov, vključno s krožniki za sladice, globoke in plitve krožnike. Krožniki so izdelani iz porcelana in so primerni za mikrovalovne pečice in pomivalne stroje.

Banquet obešalnik iz kovine in lesa, rjav
16,12 € 15,40 €

Zadnji kos!

Banquet kakovosten samostoječi obešalnik, izdelan iz kombinacije temno rjavega lesa in kromirane kovine. Ima več kavljev za obešanje oblek.

Banquet komplet kuhinjskih loncev iz nerjavečega jekla Spectra, 8 kosov
38,97 € 34,80 €

Zadnji kos!

Komplet posod, primernih za pomivalne stroje in vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi, to je jed Spectra, od blagovne znamke Banquet. Ti lonci imajo notranjo in zunanjo površinsko obdelavo v sijajnem lesku. V setu boste našli ponev, kozico in posode s steklenim pokrovom.

Banquet ponev za 4 ameriške palačinke ALIVIA, 26 cm-25%
23,30 € 17,40 €

Odlična cena

Ponev za štiri ameriške palačinke ALIVIA s premerom 26 cm ima notranjo površino z obdelavo Whitford Xylan. – Ponev lahko uporablja za vse vrste kuhalnih plošč, vključno z indukcijo. Ponev za pripravo palačink s premerom 10 cm, bo vaš praktičen pomočnik pri pripravi okusne jedi.

Banquet set krožnikov, 18 kosov
30,90 €

Zadnji kos!

Banket set krožnikov vsebuje 18 kosov. Set krožnikov je potiskan s sončnicami. Spomnil vas bo na prelep avgustovski dan, poln lepih sončnic. Set je zasnovan za 6 oseb in vsebuje krožnike za juh, za glavno jed in sladico.

Banquet ponev s površino proti prijemanju Natural Stone 20 cm
13,67 € 12,10 €

Zadnji kos!

Aluminijasta lita ponev blagovne znamke Banquet iz serije Natural Stone je opremljena s površino proti prijemanju, ima kamnit videz in je univerzalno uporabna. Njen premer znaša 20 cm in je primerna za vse tipe štedilnikov, vključno z indukcijo.

Banquet lonec s pokrovom
29,94 € 27,50 €

Zadnji kos!

Steklen lonec ima prostornino 13,5 l. Lonec ima premer 26 cm in ima steklen pokrov. Serija velikih loncev je izdelana iz nerjavečega jekla in je zasnovana za kuhanje na veliko.

Banquet nerjavna posoda za prenos hrane, štiridelna
9,59 € 9,40 €

Štiridelna nerjavna posoda za prenos hrane STORE LINE je namenjena prenašanju živil in gotovih jedi. Zahvaljujoč temu setu bo vaša, ki jo boste prinesli, topla. Set vsebuje štiri nerjavne sklede s premerom 13 cm in višino 5,7 cm.

Banquet lonec za kuhanje
13,96 € 13,20 €

Zadnji kos!

Matte lonec za kuhanje je izdelan iz nerjavečega jekla in se lahko uporablja za vse vrste ogrevanja, vključno z indukcijo ploščo.

Banquet ponev za 4 palačinke z neprijemljivo površino GRANITE Grey, siva, 26 cm
25,35 € 20,90 €

Zadnji kos!

Ponev za 4 palačinke GRANITE Grey, 26 cm, je primerna za palačinke in omlete. Banquet ponev za palačinke je opremljena z indukcijskim dnom, ki ustreza vsem vrstam kuhalnih plošč. Notranja površin je opremljena z neprepustnim premazom, nad katerim boste navdušeni pri pomivanju posode – hrana se na ponev ne prime.

Banquet kamnita ponev za palačinke
15,90 € 12,60 €

Ponev za palačinke je narejena iz kamna, v premer meri 24 cm. Ponev je prevlečena z nonstick površino in je primerna za vse vrste štedilnikov vključno z indukcijo ploščo.

Banquet lonec s pokrovom
32,24 € 29,60 €

Zadnji kos!

Steklen lonec ima prostornino 16,2 l. Lonec ima premer 30 cm in ima steklen pokrov. Serija velikih loncev je izdelana iz nerjavečega jekla in je zasnovana za kuhanje na veliko.

Banquet set otroške posode Ježek, 3 kosi
7,90 €

Odlična cena

Banquet otroški jedilni komplet s privlačnim motivom ježka, ki popestri posodo in otroka med jedjo zabava. Set je izdelan iz kakovostne keramike.

Banquet lonec s pokrovom
25,29 € 23,30 €

Zadnji kos!

Steklen lonec ima prostornino 11,1 l. Lonec ima premer 26 cm in ima steklen pokrov. Serija velikih loncev je izdelana iz nerjavečega jekla in je zasnovana za kuhanje na veliko.

Banquet termo posoda s pokrovko ONION 2,5 l
12,19 € 10,98 €

Termo posoda ONION s prostornino 2,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.

Banquet je blagovna znamka, ki ponuja celovit izbor domačega pribora in posod kot so keramika, steklovina in porcelan. Vsako leto lansirajo več kot 500 novih izdelkov.

Priljubljenost znamke med strankami, potrjuje dejstvo, da se Banquet izdelki tržijo že v več kot 20 državah po Evropi in zunaj nje. Danes Banquet izdelke uporablja na milijone zadovoljnih kupcev.

 

Banquet je blagovna znamka, ki ponuja celovit izbor domačega pribora in posod kot so keramika, steklovina in porcelan. Vsako leto lansirajo več kot 500 novih izdelkov.

Priljubljenost znamke med strankami, potrjuje dejstvo, da se Banquet izdelki tržijo že v več kot 20 državah po Evropi in zunaj nje. Danes Banquet izdelke uporablja na milijone zadovoljnih kupcev.