Bambinomio torbica za plenice-36%
36 € 22,90 €

Zadnji kos!

Torbica za plenicezložljivo blazino Grab&Go v enem, bo odlična pomočnica na poti tako za vas, kot tudi za vašega otroka. S tem praktičnim organizatorjem boste imeli vse potrebne stvari z vami.

Bambinomio otroške hlačke, 2-3 leta
9,29 € 8,57 €

Zadnji kos!

Otroške hlačke 2–3 leta, od znamke Bambino Mio, olajšajo prehod iz plenic na spodnje hlačke. Za razliko od običajnih plenic, so te enostavne za oblačenje, otrok pa se bo po počutil povsem odraslo.

Bambinomio previjalna blazina, 60 x 43 cm
16,99 € 13,45 €

Bambino Mio previjalna blazina 60 × 43 cm je praktična zložljiva blazina, ki ponuja udobno in prijetno podlago za previjanje dojenčka doma in na poti. Neprepustna zunanja plast in mehka notranja plast nudita optimalno zaščito.

Bambinomio previjalna podloga, 60 x 43 cm
14,95 € 13,45 €

Praktična zložljiva previjalna podloga znamke Bambino Mio ne zavzame veliko prostora in ponuja hitro ter enostavno rešitev za previjanje dojenčka doma ali na poti. Zloži se preprosto, je lahka in kompaktna, saj se lepo prilega v previjalno torbo. Uporaba je enostavna, lahko jo zložite in zapnete s trakom na ježka. Čudovite mehka šivana tkanina otroku nudi veliko udobja.

Bambinomio Miosoft hlačne plenice, 3–9 kg
14,49 € 13,80 €

Vrhnje Miosoft hlačne plenice, 3–9 kg znamke Bambino Mio so moderne, super mehke in elastične, tako da držijo tudi z najbolj aktivnimi dojenčki. Zaradi zapenjanja z ježkom jih hitro in enostavno pripnete, hkrati pa omogočajo prileganje vsakemu otroku. Oblika ježka preprečuje nastanek ostrih robov, hkrati pa nežno otroško kožo ščiti pred drgnjenjem.

Bambinomio ALLinONE Miosolo hlačne plenice iz tkanine
21,49 € 21,22 €

Plenico Misolo »vse v enem« znamke Bambino Mio je plenica, ki predstavlja najlažji način previjanja za starše, ki ne želijo sklepati kompromisov glede kakovosti, zmogljivosti in prijaznosti do okolja, vendar cenijo enostavnost uporabe in s tem povezane prihranke časa. Plenice Misolo so prejele veliko prestižnih nagrad.

Bambinomio Mio Boost vpojni vložki, 3 kosi
10,95 € 10,60 €

Mio Boost vpojni vložki v praktičnem pakiranju s 3 kosi znamke Bambino Mio predstavljajo najlažji način previjanja za starše, ki ne želijo sklepati kompromisov glede kakovosti, zmogljivosti in prijaznosti do okolja, vendar cenijo enostavnost uporabe in s tem povezane prihranke časa. Za novorojenčke se lahko uporabijo le s hlačami Miosoft, za večje dojenčke pa jih vstavite v zloženo plenico.

Bambinomio Miosoft hlačne plenice, 9–15 kg
14,49 € 13,80 €

Vrhnje Miosoft hlačne plenice, 9–15 kg znamke Bambino Mio so moderne, super mehke in elastične, tako da držijo tudi z najbolj aktivnimi dojenčki. Zaradi zapenjanja z ježkom jih hitro in enostavno pripnete, hkrati pa omogočajo prileganje vsakemu otroku. Oblika ježka preprečuje nastanek ostrih robov, hkrati pa nežno otroško kožo ščiti pred drgnjenjem.

Bambinomio torba za plenice
18,48 € 17,69 €

Popolna torba za plenice znamke Bambino Mio služi za shranjevanje že uporabljenih plenic, umazanih oblačil ali mokrih kopalk, ko niste doma. Prazna ne zavzame veliko prostora, ko je polna, pa popolnoma ščiti ostale stvari. Neprepustna torba lahko sprejme do 4 uporabljene plenice ali mokra oblačila.

Bambinomio previjalna torba
77,22 €

Previjalna torba Baby&Beyond je prava izbira ne le za uporabnike plenic za večkratno uporabo – kompatibilna tudi s platnenimi plenicami. Ta torba bo popoln pomočnik kamorkoli se odpravljate. Ima večje število žepov, vključeni so tudi nastavki za obešanje na voziček.

Bambinomio Miosolo tkanina plenic all in one
21,49 € 19,05 €

Tkanina ene velikosti, ki jo lahko uporabite od rojstva do kahlice zaradi dvojne linije patentov. Vpojno jedro in stay-dry notranja plast odvaja vlago iz plenice in preprečuje, da bi jo stisnili nazaj v občutljivo kožo otroka. Zaradi zapenjanja na velkro trakove se popolnoma prilegajo vsakemu otroku.

Bambinomio otroške hlačke, 18-24 mesecev
9,29 € 8,82 €

Otroške hlačke 18–24 meseca, od znamke Bambino Mio, olajšajo prehod iz plenic na spodnje hlačke. Za razliko od običajnih plenic, so te enostavne za oblačenje, otrok pa se bo po počutil povsem odraslo.

Bambinomio Safari Celebration muslin bombažne plenice, 3 kosi
15,90 € 13,80 €

Mehke večnamenske muslin plenice Safari Celebration v praktičnem pakiranju s 3 kosi znamke Bambino Mio so primerne za dojenčkove vsakodnevne potrebe. Izdelane so iz 100 % bambusove viskoze. Izdelek je primeren kos otroške opreme, za brisanje ali kot odejica.