Babypoint senčnik za voziček
9,50 €

Novo

Senčnik za voziček. Zagotavlja učinkovito zaščito pred nevarnimi UV žarki (SPF) 30+. Univerzalna uporaba za vse otroške in športne vozičke ter avtomobilske sedeže. Lahko se uporablja kot nadomestek za senčni dežnik.

Babypoint A3

Babypoint A3

Ocena: 5
13,90 € 13,40 €

Zadnji kos!

Babypoint previjalna podloga A3 za otroke do 12 meseca starosti. Podloga z motivom veselega zajčka je dobavljiva v več barvnih kombinacijah. Ima površino, ki jo je mogoče enostavno prati.

Babypoint avto kamera C3
11,90 € 11,40 €

Zadnji kos!

Previjalna podloga C3 je mehka podloga za otroke do 12 meseca starosti. Uporabljate jo lahko, kot podlago na omarah, skrinjicah ali postelji. Ima površino, ki jo je mogoče enostavno prati.

Babypoint dežna zaščita Polo
7,90 €

Zadnji kos!

Plastična zaščita proti dežju Polo je popolnoma transparentna. Okno z odprtino omogoča optimalno prezračevanje, da se prepreči rošenje. Preverjeno s testom ITC. Šivi so ojačani s tekstilno podlogo.

Babypoint otroška postelja Pegy 2019
49,50 €

Zadnji kos!

Otroška postelja Pegy z nosilnostjo do 20 kg ima žimnico, visoke robove in je opremljena s koleščki. Del paketa je tudi prenosna torba za posteljo. Na postelji je motiv žirafe.

Babypoint potovalne zavese za otroško posteljo, sive
11,10 €

Zadnji kos!

Univerzalne potovalne zavese za otroško posteljo se lahko uporabljajo za otroke do 8 kg vam pa bodo olajšale delo z otrokom, kadar boste na potovanju. Potovalna torba za zloženo posteljo. Enostavna vgradnja, plastični pritrdilni elementi in kovinske ojačitve.

Babypoint dežna zaščita za voziček Junior
7,90 €

Novo

Plastična zaščita proti dežju Junior je popolnoma transparentna. Okno z odprtino omogoča optimalno prezračevanje, da se prepreči rošenje. Šivi so ojačani s tekstilno podlogo.

Babypoint zibelka Regina
119 € 116,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zibelka Regina v nostalgičnem dizajnu s praktičnimi lastnostmi so sanje vsakega otroka. Ob zvokih prijetnih melodij zaziba vašega otroka v sladek spanec. Primerno za otroke od rojstva dalje.