7AM Voyage nahrbtnik
65,90 € 60,36 €

7 AM nahrbtnik je popoln vsakdanji lahek spremljevalec potovanja. Enostaven oprijem in nastavljivi oblazinjeni naramnici za enostavno rokovanje. Uporabite kot torbo za dojenčke ali kot običajen nahrbtnik za kateri koli dan.

7AM Voyage torbica SoHo
65,90 € 60,36 €

7AM Torba za vozičke SoHo je kompakten in eleganten spremljevalec pri mestnih ogledih. Torba vsebuje tudi oblazinjeno blazino za previjanje, podloženo s flisom in ločeno torbico z zadrgo.

7AM Enfant Nido otroška spalna vreča, 0–6
57,90 € 50,33 €

7AM Nido je povijalna spalna vreča, ki se prilagodi vsakemu avtosedežu ali vozičku. Izjemna varnostna funkcija v obliki ovalnega izreza hrbta odstrani dodatne plasti materiala med jermenom in otrokovim hrbtom, preprečuje zdrs in omogoča enostaven dostop do 5-točkovnega pasu.

7AM Enfant otroška spalna vreča POD
99,90 € 90,53 €

7AM spalna vreča POD je idealna za hladne dni. Vreča vključuje nedrsečo odstranljivo zadnjo ploščo in odpiralno kapuco z velikim ovratnikom, da prepreči prodiranje mraza do dojenčka.

7AM otroška spalna vreča za voziček Enfant FUSAK 212 Evolution
139 € 122,31 €

7AM Fusak 212 Evolution je visokokakovostna, vzdržljiva in večnamenska torba za noge, ki jo je mogoče uporabiti tako v vozičku kot na avtomobilskem sedežu, zaradi polnega odpiranja pa jo spremeni v toplo odejo. Nožne vrečke ni mogoče le podaljšati na dve dolžini, ampak tudi razširiti in zato dobesedno raste z vašim dojenčkom.

7AM rokavice za otroški voziček Enfant
30,90 € 27,88 €

Rokavice iz ameriške znamke 7 A.M. imajo prefinjeno zasnovo, ki jih omogoča hitro in enostavno pritrditev na ročaj vozička. Velikost lahko nastavite tako, da jo bodo uporabljali vsi -tako očetije kot tudi matere. Manšete so dovolj prostorne, da udobno prilegajo rokavice in jopiče.