Dstreet Ženski plašč VERMONT črn ny0525 S

Dstreet Ženski plašč VERMONT črn ny0525

69 €

Ženski plašč VERMONT črn je nepogrešljiv za vsako sodobno žensko. Naši plašči so sestavni del vsake formalne obleke in imajo širok spekter uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Ženski plašč LESTER camel NY0323 ny0323 XL

Dstreet Ženski plašč LESTER camel NY0323 ny0323

44 €
Zadnji kos!

Ženski plašč LESTER camel NY0323 je nepogrešljiv za vsako sodobno žensko. Naši plašči so sestavni del vsake formalne obleke in imajo širok spekter uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Eleganten ženski plašč z gumbom navzdol LUGI rumene barve ny0462 L

Dstreet Eleganten ženski plašč z gumbom navzdol LUGI rumene barve ny0462

44 €

Eleganten ženski plašč z gumbom navzdol LUGI rumene barve je nepogrešljiv za vsako sodobno žensko. Naši plašči so sestavni del vsake formalne obleke in imajo širok spekter uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Ženski plašč LEFFERSON blue ny0424 Univerzalni

Dstreet Ženski plašč LEFFERSON blue ny0424

38 €

Ženski plašč LEFFERSON blue je nepogrešljiv za vsako sodobno žensko. Naši plašči so sestavni del vsake formalne obleke in imajo širok spekter uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE