Anarchy Apparel Bulletproof kompresijske pajkice, S

Anarchy Apparel Bulletproof kompresijske pajkice

45,43 €

Kompresijske pajkice, ki poudarijo mišice. Aura okoli tega stila izraža močno žensko v neprebojnem kevlar oklepu. Gosto tkana kombinacija poilestra in spandexa naredi material trši, ki se še posebej dobro prilega telesu.

Partner: VO2 Sport
By Sally Ženska trenirka s širokimi žepi BSL črne barve 15447_356914 XS

By Sally Ženska trenirka s širokimi žepi BSL črne barve 15447_356914

20 €

Udobno, udobno za nošenje, stilsko in elegantno – to so ti Ženska trenirka s širokimi žepi BSL črne barve. Ne bojte se obleči lepega kosa, v katerem se boste počutili zelo sproščeno in udobno. Pri oblikovanju teh trenirk smo se osredotočili na maksimalno udobje in ležeren, športen videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Ženske hlače MALTA modre uy1243 s40

Dstreet Ženske hlače MALTA modre uy1243

37 €

Ženske hlače MALTA modre izdelano iz visokokakovostnega, trpežnega materiala, ki bo ustrezal vsaki ženski. Z njimi boste hitro in preprosto ustvarili priložnostni in elegantni videz ter si povečali samozavest. Ne bojte se obleči teh kavbojk, ki popolnoma izpolnjujejo zahteve modnih trendov.

Partner: manSTYLE
Komfi Ženske bombažne kapri hlače s čipko, črna, 36

Komfi Ženske bombažne kapri hlače s čipko

19,90 €

Komfi kapri hlače s čipko so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost kapri hlač. Na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 50.

Partner: Heart still