Cecotec Perfect Country BBQ električni žar s stojalom

Cecotec Perfect Country BBQ električni žar s stojalom

Številka: 2344505
Električni žar s stojalom Cecotec Perfect Country BBQ vas bo navdušil z imitacijo konvekcijske pečice in ročajem Cool-Touch. Deluje z močjo 2000 W. Žar plošča ima več con pečenja z rebrasto ali ravno površino in se lahko pohvali s premazom proti sprijemanju. Celoten opis
139,70 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2344505

Predstavitev

<div class="row item-ali

Cecotec električni žar s stojalom Perfect Country BBQ

Stojalni električni žar Cecotec Perfect Country BBQ je nepogrešljiv kuharski pripomoček za vse ljubitelje na žaru pripravljenih dobrot. Odličen je za peko mesa, morskih sadežev, rib in zelenjave.

Deluje z močjo 2000 W in se lahko pohvali s tehnologijo Power Grill z vgrajenim grelnim elementom za boljšo difuzijo toplote. Plošča z dimenzijami 43 × 38 cm je narejena iz litega aluminija s prevleko proti sprijemanju. Žar ponuja različne cone pečenja na ravni ali rebrasti površini. Pokrov omogoča enakomerno ogrevanje in deluje po principu konvekcijske pečice. Rezultat je enakomerno pečena in sočna hrana. 

Nastavljiv termostat omogoča izbiro med 5 stopnjami moči. Plošča je snemljiva in primerna za čiščenje v pomivalnem stroju. Žar vključuje tudi pladenj za zbiranje odvečne maščobe, ki je prav tako varen za pomivanje v pomivalnem stroju. 

Močno jekleno podnožje žaru zagotavlja stabilnost. Spodnja podpora za noge žara pa vam nudi dodatno delovna ali odlagalno površino. Cool-Touch ročaj skrbi za varen in udoben oprijem med peko, LED indikatorji pa vam pomagajo pri nadzoru delovanja in temperature. 

Cecotec električni žar s stojalom Perfect Country BBQ

Tehnične podrobnosti

Barva črno-siva
Moč 2000 W
Dimenzije plošče (ŠxD) 43 × 38 cm
Dimenzije žara (VxŠxD) 90 × 53 × 60 cm
Teža 7,7 kg
Material aluminij/jeklo
Regulacija temperature da
Premaz proti sprijemanju da
LED indikator da
Pokrov da
Čiščenje v pomivalnem stroju da
Zbiralnik odvečne maščobe da

Garancija: 2 leti