Liebherr GN 5275 zamrzovalna omara, NoFrost

Liebherr GN 5275 zamrzovalna omara, NoFrost

Številka: 2926162
Prostostoječa zamrzovalna omara Liebherr GN 5275 Premium s prostornino 370 l se uvršča v energijski razred C. Ima NoFrost sistem proti nastajanju ledu, 8 predalov, barvni zaslon na dotik ter varčno LED osvetlitev. Na dan zamrzne do 18 kg živil, v primeru motenj napajanja pa jih ohranja zamrznjena še 9 ur. Celoten opis
1.449 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

19.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2926162

Predstavitev

Liebherr GN 5275 Premium NoFrost zamrzovalna omara


Prostostoječa zamrzovalna omara Liebherr 5275 Premium s prostornino 370 l se uvršča v energijski razred C. Ima NoFrost sistem proti nastajanju ledu, 8 predalov, barvni zaslon na dotik ter varčno LED osvetlitev. Na dan zamrzne do 18 kg živil, v primeru motenj napajanja pa jih ohranja zamrznjena še 9 ur.

Liebherr

Ključne lastnosti

BluPerformance

Več prostornine v notranjosti za živila, ekonomično in energijsko učinkovito delovanje, tiha in priročna uporaba z odličnim dizajnom: Aparati BluPerformance podjetja Liebherr so postavili nove poudarke in standarde na področju hlajenja in zamrzovanja.

NoFrost

Pri aparatih z NoFrost poteka zamrzovanje zamrznjenih živil z ohlajenim obtočnim zrakom, medtem ko je zračna vlaga odvajana iz aparata. V zamrzovalnem prostoru se tako nikoli ne nabere led in živila niso več odeta v led.

2,4-palčni barvni zaslon na dotik

Zunanji 2,4-palčni barvni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokim kontrastom z elektroniko na dotik je nameščen za vrati in omogoča intuitivno nastavitev temperature.

Ročaj z vgrajenim mehanizmom za odpiranje

Trdni ročaji z integriranim mehanizmom odpiranja žlahtnega in kakovostnega videza omogočajo udobno in enostavno odpiranje vrat.

LED luči

Popolno osvetlitev izvlečenih predalov zamrzovalnika zagotavljajo močne, trajne in okolju prijazne LED luči.

SmartDevice

Pri aparatih Liebherr z napisom »SmartDevice« omogoča naprava SmartDeviceBox upravljanje aparatov in uporabo drugih storitev prek računalnikov in mobilnih naprav. SmartDeviceBox naročite kot dodatno opremo. SmartDeviceBox je že vgrajen v nekatere aparate, kar lahko prepoznate po črki »i« v imenu naprave – na primer »KBi 4350«.

Ostalo

  • Predali na gladkih kolesih: Da boste izdelke odstranili z najmanj truda, tudi ko je predal popolnoma napolnjen, so predali zamrzovalnikov BluPerformance nameščeni na gladka kolesa. Za priročno odstranjevanje ali skladiščenje blaga se pri višjih aparatih zgornji predal nekoliko nagne, ko ga izvlečete. Spodnji predal je s položajem in velikostjo idealen za shranjevanje sladoleda, zelišč in druge majhne embalaže.
  • Indikator stanja: Prikaz stanja na modelih BluPerformance je popolnoma in neopazno integriran v vrata aparata, kar omogoča hiter pregled, tudi ko so vrata zaprta. Modra lučka nakazuje, da aparat pravilno deluje. V primeru drugačnega stanja zaslon utripa rdeče in poleg tega se oglasi zvočni signal.
  • Vratno tesnilo: Zamenljivo vratno tesnilo podpira varno shranjevanje živil. Optično zasnovano tako, da ustreza ustrezni barvi vrat ali ohišja, ga je mogoče enostavno vstaviti, očistiti ali zamenjati in tako omogoča popolno higieno.
  • SuperFrost: Za zamrzovanje z ohranjanjem vitaminov sveže shranjenih živil funkcija SuperFrost zagotavlja večje hladne rezerve. Preklop iz –32°C v zamrzovalnem delu na prvotno temperaturo je upravljan glede na čas ali količino in tako pomaga prihraniti električno energijo.
  • VarioSpace: Z odstranjevanjem predalov za zamrzovanje in zadnjih steklenih polic ustvarite VarioSpace, praktični sistem za izjemno veliko prostora za shranjevanje.

Tehnične podrobnosti

Vrsta zamrzovalnika zamrzovalna omara
Postavitev prostostoječi
Energijski razred C
Prostornina skupaj: 370 l
zamrzovalnik: 370 l
hladilnik: 0 l
Poraba energije 179 kWh / leto
Klimatski razred SN-T
No Frost da
Glasnost 37 dB
Dimenzije (V x Š x G) 195 × 70 × 75 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G) 2.027,0 × 715,0 × 819,0 mm
Neto / bruto teža 101,50 kg / 108,20 kg
Nadzor 2,4" barvni TFT-zaslon na dotik z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturo optični in zvočni
0 ° predelek ne
Otroška ključavnica da
Ostalo LED osvetlitev, upravljanje na dotik, posoda za ledene kocke, FrostControl, FrostSafe, samodejni SuperFrost, SmartGrid-ready, možnost naknadne vgradnje SmartDeviceBox
Čas shranjevanja med prekinitvami napajanja 9 h
Skupna zmogljivost zamrzovanja 18 kg / 24 h
Število predalov za zamrzovanje 8
Material odlagalnih površin steklo
Barva bela

Garancija: 2 leti