Tefal globoka zajemalka Ingenio
7,10 €

Zadnji kos!

Trpežna in elegantna zajemalka v črni barvi je primerna za serviranje juh, polivk in drugih jedi.


Tefal cedilna žlica Ingenio
10,40 €

Zadnji kos!

Cedilna žlica Ingenio je primerna za pobiranje in precejanje različnih jedi, kot so cmoki, testenine in različna zelenjava. Odlikujejo jo močna konstrukcija in vzdržljivost. Ne vsebuje BPA-a ali ftalatov.


Tefal zajemalka Ingenio
7,10 €

Zadnji kos!

Trpežna in elegantna zajemalka v črni barvi je primerna za serviranje juh, polivk in drugih jedi.


Fackelmann zajemalka MONACO 18/0
11,44 €

10,30 €

Zajemalka 18/0 MONACO znamke Fackelmann ne sme manjkati pri nobenem kuharju. Izdelana je iz nerjavečega jekla. Mehek in protizdrsen ročaj za prijetnejše prijemanje.


Kela penovka Rondo KL-19005
11,24 €

10,30 €

Penovka je narejena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Odlikuje jo zanka za obešanje, s čimer boste prihranili na prostoru.


Stanley Rogers zajemalka 30cm, najlon
15 €

Zajemalka blagovne znamke Stanley Rogers bo v vaši kuhinji odličen pomočnik. Lahko se uporablja na neoprijemljivih površinah na teflonskih ponvah ali loncih. Narejena je iz najlonskega materiala.


Stanley Rogers zajemalka za testenine 33 cm, najlon
14,70 €

Zajemalka blagovne znamke Stanley Rogers bo v vaši kuhinji nepogrešljiv pripomoček. Lahko se uporablja na neoprijemljivih površinah na teflonskih ponvah ali loncih. Narejena je iz najlonskega materiala.


Stanley Rogers žlica za špagete, 30 cm, najlon
12,30 €

Žlica za špagete blagovne znamke Stanley Rogers bo v vaši kuhinji odličen pripomoček. Lahko se uporablja na neoprijemljivih površinah na teflonskih ponvah ali loncih. Narejena je iz najlonskega materiala.


Kela zajemalka za juho Rondo
11,24 €
10,90 €

Zajemalka za juho blagovne znamke Kela je narejena iz nerjavečega jekla. Praktično vsi kuhinjski pripomočki te znamke imajo zanke za obešanje.


KitchenAid zajemalka
30 €

KitchenAid zajemalka ima ergonomski ročaj in jo lahko obesite na kuhinjsko stojalo.