Najdeno: 66

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Curver škatla za shranjevanje Star Wars, 28 L
15,90 €

11,50 €

Zadnji kos!

Curver praktična škatla za shranjevanje s pokrovom ima dimenzije 39,5×24×29,5 cm. Okrašena je z motivi iz filma Star Wars in je idealna za shranjevanje oblačil ali igrač


keeeper škatla za shranjevanje Hippo, 10 l-15%
10,52 €

8,90 €

Zadnji kos!

Veselo zasnovana škatla za shranjevanje Hippo je primerna za shranjevanje igrač in drugih otroških potrebščin. Okrašena je z motivom podvodnega konja in žirafe in je primerna tako za dečke, kot tudi deklice. Ponuja 10 l prostornine.


Curver predalnik s kolesi Frozen, 4x 10 l
37,60 €

Zadnji kos!

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz risanke Ledeno kraljestvo in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver predalnik s kolesi Princess, 4x 10 l
36,50 €

Zadnji kos!

Predalnik Curver je sestavljen iz roza plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz Disney risanke Princess in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za dekliške sobe.


Curver škatla Princess za shranjevanje / S
5,60 €

Zadnji kos!

Plastična škatla za shranjevanje Curver je idealna za shranjevanje majhnih igrač. Škatla ima motiv Disney Princesk in prostornino 8 l ter pokrov za zaščito vsebine pred umazanijo.


Heidrun škatla za shranjevanje Kubrik, 100 l
25,84 €

15,60 €

Zadnji kos!

Praktična škatla za shranjevanje s pokrovom, ki ščiti pred umazanijo. Škatla je iz prozornega, materiala za boljšo preglednost. Ima kolesca in ročaje za lažje rokovanje.


Heidrun škatla za shranjevanje Kubrik, 75 l
18,59 €

11,30 €

Zadnji kos!

Praktična škatla za shranjevanje s pokrovom, ki ščiti pred umazanijo. Škatla je iz prozornega, materiala za boljšo preglednost. Ima kolesca in ročaje za lažje rokovanje.


Heidrun škatla za shranjevanje pod posteljo 25 l
7,40 €

4,50 €

Praktična škatla za shranjevanje s pokrovom, ki ščiti pred umazanijo. Škatla je iz prozornega, materiala za boljšo preglednost, in jo je mogoče zaradi njene višine spraviti tudi pod posteljo.


WHAM škatla za shranjevanje, 42 l
15,10 €

11,91 €

Zadnji kos!

Praktična škatla za shranjevanje Wham bo našla svoj prostor v vsakem gospodinjstvu. Zagotavlja varno in urejeno shranjevanje vaših stvari, zahvaljujoč transparentni zasnovi, pa omogoča dober pregled nad vsebino. Ponuja 42 l prostornine.


WHAM škatla za shranjevanje na kolesih, 45 l
17,41 €

14,14 €

Zadnji kos!

Priročna škatla za shranjevanje Wham je opremljena s priročnimi kolesi in funkcionalnim pokrovom. Zagotavlja varno in urejeno shranjevanje vaših stvari, hkrati pa prihrani prostor v vašem stanovanju. Ponuja 45 l prostornine.


Curver škatla za shranjevanje Frozen L
6,92 €

6,30 €

Curver praktična škatla za shranjevanje s pokrovom. Okrašena je z motivi iz filma Ledeno kraljestvo in je idealna za shranjevanje oblačil ali igrač.


Heidrun škatla za shranjevanje Quasar, 30 l
8,31 €

5,10 €

Praktična škatla za shranjevanje s pokrovom, ki ščiti pred umazanijo. Škatla je iz prozornega, materiala za boljšo preglednost. Zaradi dimenzij je primerna tudi za shranjevanje pod posteljo.


Kis škatla za shranjevanje C-Box Artists, XL, 50 l
23,18 €

14,50 €

Kis škatla z geometrijskim motivom, primerna za shranjevanje igrač ali drugih drobnarij. Ima pokrov, ki vsebino ščiti pred umazanijo. Njena prostornina je 50 litrov.


Curver škatla za shranjevanje Cars / L
11,30 €

Škatla za shranjevanje proizvajalca Curver je idealna za shranjevanje igrač. Plastična škatla ima motiv risanke Cars in prostornino 28 l ter pokrov za zaščito vsebine pred umazanijo.


Curver predalnik s kolesi Cars, 4x 10 l
39,70 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz risanke Cars in se ponaša s prostornino posameznega predala10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver predalnik s kolesi Star Wars, 4x 10 l
37,30 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz filma Star Wars in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver škatla Frozen za shranjevanje / S
5,90 €

Plastična škatla za shranjevanje Curver je idealna za shranjevanje majhnih igrač. Škatla ima motiv risanke Frozen in prostornino 8 l ter pokrov za zaščito vsebine pred umazanijo.


Curver škatla za shranjevanje Cars / S
6 €

Škatla za shranjevanje proizvajalca Curver je idealna za shranjevanje majhnih igrač Plastična škatla ima motiv risanke Cars in prostornino 8 l ter pokrov za zaščito vsebine pred umazanijo.


Kis škatla za shranjevanje C-Box Artists, L, 27 l
17,49 €

11 €

Kis škatla s pop art motivom, primerna za shranjevanje igrač ali drugih drobnarij. Ima pokrov, ki vsebino ščiti pred umazanijo. Njena prostornina je 27 litrov.


Kis zaboj C Box Style Comics, M, 18 l
9,90 €

6,60 €

Transparentna škatla za shranjevanje Kis bo navdušila vse ljubitelje stripovskih motivov. Plastičen zaboj ponuja prostornino 18 l in je odličen za shranjevanje igrač, knjig in vsega, kar potrebuje svoje mesto.


WHAM škatla za shranjevanje Crystal, 45 l
12,56 €

9,89 €

Praktična škatla za shranjevanje Crystal Wham bo našla svoj prostor v vsakem gospodinjstvu. Zagotavlja varno in urejeno shranjevanje vaših stvari, zahvaljujoč transparentni zasnovi, pa omogoča dober pregled nad vsebino. Ponuja 45 l prostornine.


WHAM škatla za shranjevanje s pokrovom, 32 l
10,04 €

8,66 €

Wham priročna škatla za shranjevanje s pokrovom. Zaradi njene višine jo je mogoče spraviti tudi pod posteljo. Izdelana je iz kakovostne plastike, ki je nestrupena. Material je nekoliko prozoren, za boljšo preglednost. Škatla je zložljiva.


Curver škatla za shranjevanje, ratan, S
6,41 €

5,76 €

Vsestranska škatla za shranjevanje Curver je zasnovana v videzu ratana, ki vam bo prostor lično popestril. Na voljo je v dveh barvah, njene dimenzije pa znašajo 28,5×12,9×19,4 cm.


Kis škatla za shranjevanje Funny Box, 46 l
21,38 €

12,06 €

Trenutno ni na zalogi

Funny box je plastična škatla za shranjevanje s štirimi kolesci in pokrovom, ki omogoča zlaganje škatel eno na drugo. Zaradi privlačnega oblikovanja je idealna za uporabo v otroški sobi.


WHAM škatla za shranjevanje na kolesih, 80 l
22,90 €

18,90 €

Trenutno ni na zalogi

Priročna škatla za shranjevanje Wham je opremljena s priročnimi kolesi in funkcionalnim pokrovom. Zagotavlja varno in urejeno shranjevanje vaših stvari, hkrati pa prihrani prostor v vašem stanovanju. Ponuja 80 l prostornine.


Curver škatla za shranjevanje Amsterdam L Miss Paris
7,36 €

6,80 €

Trenutno ni na zalogi

Curver škatla za shranjevanje Amsterdam Deco's L Miss Paris bo navdušila vsako ljubiteljico francoskega Pariza. Izdelana je iz polipropilena in oblikovana v smetanovi barvi, z motivi mesta Pariz. Je izjemno priročen in vsestranski dodatek, ki vam bo v veliko pomoč pri shranjevanju predmetov, ki niso v vsakdanji uporabi.


Heidrun škatla za shranjevanje Pirat, 38 l
13,24 €

8 €

Trenutno ni na zalogi

Heidrun Pirat je prostorna škatla za shranjevanje s pokrovom. Oblikovana je kot piratska skrinja in opremljena z dvema ročajema za lažje prenašanje. Izdelana je iz kakovostne plastike.


WHAM škatla za shranjevanje na kolesih, 32 l
15,07 €

8,53 €

Trenutno ni na zalogi

Vsestranska in priročna škatla za shranjevanje Wham bo v vašem stanovanju prihranila prostor. Opremljena je s funkcionalnim pokrovom in štirimi kolesi. Zahvaljujoč atraktivnemu dizajnu je idealna za otroške sobe. Ponuja 32 l prostornine.