Tavalax Nakupovalni voziček, Črna

Tavalax Nakupovalni voziček, Črna

Številka: 100029498446
Partnerska prodaja
Nakupovalni voziček je voziček, ki s svojimi trojnimi kolesi omogoča vožnjo vozička po stopnicah. Voziček ima 80 kg nosilnosti. Torba ima prostornino 56 l. Celoten opis
120 €
Vključno z DDV
89 €
-25%
Partner: PIGUS

Partnerska zaloga 5+ artikli

2.10. - 4.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100029498446

Predstavitev

Nakupovalni voziček je voziček, ki s svojimi trojnimi kolesi omogoča vožnjo vozička po stopnicah. Voziček ima 80 kg nosilnosti. Torba ima prostornino 56 l. Na torbi je dodaten žep za shranjevanje majhnih predmetov, ter dodatno kljukico, ki nam omogoča, da voziček pritrdimo na nakupovalni voziček v trgovini.

Zato in ker zlahka premaguje stopnice, je kot nalašč tudi za starejše.

Voziček lahko s pritiskom na gumba na obeh straneh hitro zložite (prepognete ga lahko v obe smeri). Zložen voziček lahko obesite tudi na nakupovalni voziček v trgovini.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. 6 koles zagotavlja preprosto uporabo tudi pri premagovanju stopnic. Podnožje je oblikovano tako, da je torba zaščitena. Kolesa lahko po potrebi odstranite tako, da pritisnete na rdeči gumb. Ponovno jih namestite tako, da držite rdeč gumb pritisnjen in potisnete kolesa na os. Še posebej z odstranjenimi kolesi voziček zavzame zelo malo prostora, ko ga ne potrebujete.

Nekaj nasvetov:

– težje izdelke položite na dno vozička,

– kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite ali potiskajte navzgor ali ga spuščajte navzdol,

– z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.