Gardena ClickUp! merilnik padavin (11340-20)

Gardena ClickUp! merilnik padavin (11340-20)

Številka: 2937790
Težko je oceniti koliko vlage imajo rastline in vrt ter koliko je še potrebuje. ClickUp! merilnik padavin z natančnim prikazom poskrbi, da natančno vidite, koliko dežja je padlo. Celoten opis
15,29 €
Vključno z DDV
13,61 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2937790

Predstavitev

GARDENA ClickUp! držalo

ClickUp! Merilnik padavin z natančnim prikazom poskrbi, da natančno vidite, koliko dežja je padlo. Merilnik padavin spada v inovativno GARDENA ClickUp! paleto prilagodljivih in individualnih elementov za oblikovanja vrta. ClickUp! merilnik padavin se enostavno pritrdi na osnovni element iz macesnovega lesa z uporabo praktičnega klik mehanizma in se prav tako enostavno odstrani. Sistemom omogoča enostavno in prilagodljivo menjavo različnih dekorativnih nastavkov.


Povezava je stabilna in brez nihanja. Merilnik padavin je izdelan iz prozorne in posebej robustne umetne mase PMMA, ki preživi zmrzal ter tudi čiščenje v pomivalnem stroju, brez poškodb. Merilnik padavin ima jasno in čitljivo skalo, ki meri od 0 do 100 l/m², s katero natančno ocenite koliko vode potrebuje vaš vrt. Za pravilen prikaz se merilnik padavin vsak dan izprazni, in sicer se preprosto le z enim klikom odstrani z lesenega držala.

 mimovrste=)

Garancija: 5 let