Smoby kombinirani voziček Maxi Cosi za lutko
63 € 50,36 €

Kombinirani voziček ima snemljivo košaro. Uporaba košare omogoča, da voziček spremenite v globokega. Lahko ga uporabljate tudi kot športni voziček. Košaro lahko uporabljate samostojno. Popolnoma vrtljiva sprednja kolesa. Kolesa imajo protihrupno plast.

Bino voziček za punčke Buggy, zelen
68,63 € 42,94 €

Voziček za punčke Bino Buggy z nastavljivo višino ročaja in odstranljivo prenosno košaro. Odlikuje ga zložljiva zasnova.

Unikatoy voziček dežnik Carrier
10,50 € 9,45 €

Zadnji kos!

ODREZANE CENE – 15 % popusta na izbrane artikle znamke Unikatoy s promo kodo MDL9SI61 (velja od 14. 9. do 20. 9. 2020 oz. do odprodaje zalog)!

Zložljiv roza voziček Carrier, za mamice v treningu.

Bayer Chic voziček za dve lutki
61,89 €

Zadnji kos!

Otroški voziček za punčki JOGGER je tricikel za dve punčke skupaj. To je voziček za punčke, ki je zelo lahek. Sedeži so drug poleg drugega in imajo pritrdilne pasove ter ​​nastavljivo streho. Voziček ima nastavljiv ročaj z mehko peno in ročaj za oprijem za udobno uporabo.

Smoby Športni voziček Ledeno kraljestvo, veliki
35,12 € 29,01 €

Zadnji kos!

Športni voziček za lutke z motivom priljubljenega Ledenega kraljestva. Okvir vozička je kombinacija plastike in kovine, zato je dovolj močan. Voziček ima košarico za shranjevanje opreme.

Bayer Design voziček za punčke Jogger, roza/rjav
45,99 € 40,16 €

Moderno zasnovan športni voziček za punčke Jogger, ima mehek ročaj in prihaja v prijetni roza-rjavi barvni kombinaciji. Opremljen je z varnostnim pasom in košaro za shranjevanje pripomočkov. Primeren je za igro s punčkami v velikosti do 50 cm.

Bayer Chic voziček YOLO
91,34 €

Zadnji kos!

Voziček – ponuja dvojno pozicijo, in sicer ležeč položaj ali dvignjen športni položaj. Voziček ima trdno podvozje in nastavljiv ročaj, tako da ga lahko otrok prilagodi na želeno višino.

Bayer Design zložljiv voziček za punčke Kombi Grande
84,99 € 60,76 €

Otroški voziček za punčke Kombi Grande bo med malimi mamicami pravi hit. Visoko funkcionalni voziček se lahko zelo enostavno zloži. Opremljen je z nakupovalno košarico in prenosno torbo. Primeren je za punčke v velikosti od 38 do 46 cm.

Bayer Chic otroški voziček EMOTION, 2v1-19%
87,90 € 70,38 €

Zadnji kos!

Voziček za lutke EMOTION 2V1 s športnim in globokim sedežem. Voziček ponuja dve možnosti pritrditve košare na voziček tako, tako v smeri vožnje kot v nasprotni smeri. Športni voziček ima predel za igrače in pas za pritrditev lutke. V globokem korpusu boste našli košaro. Voziček ima nastavljiv ročaj in nakupovalno košarico.