Waspper Visokotlačni čistilec W3000HG

Waspper Visokotlačni čistilec W3000HG

Številka: 100056468757
Partnerska prodaja
Z visokotlačnim čistilnikom Waspper W3000HG je čiščenje enostavno in prijetno. Z najvišjim tlakom 3000 PSI / 206 barov in pretokom vode 8,5 l na minuto je ta visokotlačni čistilec primeren za različna čiščenja po hiši, koči, garaži. Celoten opis
335 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5 artikli

6.8. - 8.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100056468757

Predstavitev

Z visokotlačnim čistilnikom Waspper W3000HG je čiščenje enostavno in prijetno. Z najvišjim tlakom 3000 PSI / 206 barov in pretokom vode 8,5 l na minuto je ta visokotlačni čistilec primeren za različna čiščenja po hiši, koči, garaži. Skupaj s priloženo 7,5 m cevjo, snemljivo ergonomsko pištolo in lahkotno kompaktno konstrukcijo je neposredno namenjen uporabi, kadar omejen prostor med delom, prevozom in skladiščenjem ovira uporabo večje opreme. Visok tlak in pretok ustvarja povsem kovinska črpalka z aluminijastim ohišjem, katere glavna prednost je veliko daljša življenjska doba kot pri električnih črpalkah v primerljivem razredu. Ta naprava je standardno opremljena s 15 ° visokotlačno šobo. Napravo poganja visokokakovosten motor z zgorevanjem Peggas, ki vam bo z rednim vzdrževanjem zagotovil dolgoletno brezhibno delovanje.

WASPER W3000HG – PRENOSLJIVOST V VSEH LEPOTAH

V podjetju WASPPER vemo, da lahko z dobrim mobilnim visokotlačnim čistilnikom kaj spremeni in odpravi vaše frustracije in trud pri delu.

· V običajnih pogojih lahko naše motorje zaženete z manj vrvi v primerjavi z drugimi čistili pod tlakom.

· Vaš novi visokotlačni čistilnik dobavljamo s kovinsko pištolo, ki ima pritrjen nastavek iz nerjavečega jekla, za razliko od krhkih plastičnih.

· V celoti kovinska visokotlačna črpalka. Telo in glava črpalke sta izdelana iz aluminija.

· Izboljšani in daljši obratovalni cikli zaradi pokrova motorja, ki pomaga zmanjšati kopičenje toplote.