Bosch vgradni pomivalni stroj SMV46KX04E

Bosch vgradni pomivalni stroj SMV46KX04E

Številka: 1352736
10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo WKP10. Ponudba velja do 12.2.2023 oz. do odprodaje zalog. 
Bosch vgradni pomivalni stroj SMV46KX04E se uvršča v energijski razred E in omogoča pomivanje 13 pogrinjkov.
Celoten opis
499 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste
Zagotovljena nizka cena
Cene artiklov redno preverjamo in prilagajamo, da lahko pri nas kupujete po zagotovljeno nizkih cenah.

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v trgovini
 
9.2. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1352736

Predstavitev

10 let jamstva proti prerjavenju notranje kadi

Ob nakupu Bosch pomivalnega stroja vam ob registraciji aparata v 8 tednih od datuma nakupa na portalu MyBosch priznajo 10 let jamstva proti prerjavenju notranje kadi.

Podrobnejše informacije o promociji najdete v pravilih in pogojih.

Bosch pomivalni stroji 10 let jamstva proti prerjavenju

Za bleščeče čisto posodo

Bosch vgradni pomivalni stroj omogoča pomivanje 13 pogrinjkov. S svojim delovanjem se uvršča v energijski razred E. Ima 6 programov in 5 temperatur pomivanja. Odlikuje ga elektronsko upravljanje.

Opremljen je z opcijo HygienePlus, ki poskrbi za maksimalno higiensko učinkovitost, saj doseže višje temperature. S tehnologijo za zaščito kozarcev, ki uravnava stopnjo trdote vode, bo poskrbljeno za učinkovito in nežno nego. Za povečano učinkovitost pomivanja poskrbi EcoSilence DriveTM motor, ki deluje tiho in zagotavlja nizko porabo energije.

Tehnologija ActiveWater bo poskrbela, da boste porabili manj vode in energije, hkrati pa povečali učinkovitost pomivanja. O tem ali pomivalni stroj še deluje ali je s programom že zaključil, vas bo obvestila InfoLight rdeča pika, ki se bo prikazala na tleh.

Bosch vgradni pomivalni stroj

Manjša poraba, odlični rezultati

Pomivalni stroj Bosch prinaša poseben program za pomivanje kozarcev. Poskrbi za optimalno sušenje in bleščeč lesk. Za popolnoma suho posodo ima program ExtraDry. AquaSensor bo poskrbel za uravnavanje količine vode glede na vrsto in stopnjo umazanosti.

Če si želite hitre in enostavne uporabe, lahko izberete avtomatski program. Ta bo samodejno nastavil porabo vode, temperaturo vode in čas izpiranja glede na ocenjeno stopnjo umazanosti posode. Tako boste dosegli popolne rezultate, hkrati pa zmanjšali porabo vode in energije.

Za izredno praktičnost bo poskrbel inovativni sistem košar VarioFlex, ki nudi številne možnosti nastavljanja. Košare boste zlahka prilagodili posodam, ki jih boste zlagali v pomivalni stroj.

Manjša poraba, odlični rezultati

Funkcija HygienePlus

Funkcija bo poskrbela za izpiranje pri višjih temperaturah in s tem za večjo higiensko učinkovitost. Prinaša antibakterijsko čiščenje, ki ga lahko vklopite pri številnih programih. Deluje tako, da med izpiranjem za približno deset minut doseže temperaturo do 70 °C. Odlična je za vse z visokimi higienskimi standardi, alergike in gospodinjstva z majhnimi otroki, saj omogoča izredno temeljito čiščenje otroških stekleničk in pripomočkov za hranjenje.


VarioSpeed Plus

VarioSpeed Plus

Tudi pri polni napolnjenosti stroja bo posoda pomita in posušena v najkrajšem možnem času. Izredno praktično ob družinskih praznovanjih ali rojstnodnevnih zabavah, ko si večjo količino posode želite pomiti v kratkem času.

Toplotni izmenjevalnik

Toplotni izmenjevalnik

Po zaslugi toplotnega izmenjevalnika bo pomivalni stroj z vašimi kozarci in dragocenim porcelanom ravnal posebej nežno. Vodo najprej segreje v rezervoarju za izpiranje, da ne pride do temperaturnih šokov.

Timer

Timer

Pomivalni stroj prinaša funkcijo zakasnitve vklopa programa, s katero boste lahko sami izbrali želeno uro za zagon. Ob pričetku programa se na zaslonu izpiše preostali čas do zaključka programa.


Senzor polnjenja

Senzor polnjenja

Senzor napolnjenosti omogoča prihranek energije. Kadar pomivate manjšo količino posode, samodejno prihrani vodo in energijo. V primeru pomivanja večje količine posode pa aparat doda več vode.

DosageAssist

DosageAssist

Za lažjo uporabo je tukaj DossageAssist, ki poskrbi, da pralno sredstvo iz predala pade v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi.

AquaStop

AquaStop

Sistem sestavljajo posebna dvoslojna dovodna cev, varnostni ventil in talna posoda s plavajočim stikalom. Zagotavlja 100 % zaščito pred poškodbami vode.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Število pogrinjkov 13
Glasnost 46 dB
Letna poraba energije 262 kWh
Letna poraba vode 2660 l
Število programov 6
Število temperatur 5
Upravljanje elektronsko
Dimenzije (V x Š x G) 84,5 × 60 × 60 cm
Aqua Stop da
Material notranjosti nerjaveče jeklo

Garancija: 2 leti