Vileda Ultramax Color komplet
39,99 € 28,01 €

Komplet za čiščenje vseh trdih talnih površin vključuje Ultramax čistilec in vedro. S prevleko iz 3D mikrovlaken in Power predelom na čistilni plošči.

Leifheit vedro z ožemalnikom Profi s kolesi
59,20 € 58,37 €

Kakovostno vedro z vgrajenim ožemalnikom za krpe, idealno za čiščenje tal. Primerno je za uporabo z vsemi vrstami ravnih čistilcev tal.

Lamart LT8038 Push vedro
4,38 €

Belo plastično vedro znamke Lamart ima prostornino 13 litrov in je primarno namenjen metli za pomivanjePush**, lahko pa ga uporabljate tudi v druge namene.

Leifheit komplet za čiščenje tal Set Power mop, 3v1
19,09 €

Čistilni komplet z vedrom in mopom z glavo iz treh vrst vlaken. Prednost zgornjega sloja glave je visoka stopnja vpojnosti, spodnji sloji Power Scrub in Power Pick-up pa se uporabljajo za odstranjevanje posušene umazanije ter zbiranja las in dlak. Mop blagovne znamke Leifheit učinkovito čisti stopnice in vogale ter primerno poskrbi za vsako površino.

Spontex vedro Quickmax
6,90 € 5,81 €

Visoko kakovostno vedro iz lahke plastike, primerno za uporabo skupaj s čistilcem tal. Ima praktičen ročaj.

BRILANZ mop set ROTERO, 2 glavi, zelen
16 € 14,67 €

Novo

preprostim mop setom ROTERO z dvema glavama v zeleni barvi, proizvajalca BRILANZ, bo skrb za tla pravi užitek. Set vključuje teleskopsko palico, vedro s stiskalno košaro in dve glavi iz mikrovlaken. Uporabljate ga lahko na vseh vrstah tal in ploščic. Brez upogibanja, saj pri ožemanju le potisnete mop v ožemalni koš.

BRILANZ mop set ROTERO, 2 glavi, moder
16 € 14,67 €

Novo

preprostim mop setom ROTERO z dvema glavama v modri barvi, proizvajalca BRILANZ, bo skrb za tla pravi užitek. Set vključuje teleskopsko palico, vedro s stiskalno košaro in dve glavi iz mikrovlaken. Uporabljate ga lahko na vseh vrstah tal in ploščic. Brez upogibanja, saj pri ožemanju le potisnete mop v ožemalni koš.