Igloohome pametna ključavnica/obešanka

Znamka: Naša številka: 1389320

Igloohome pametna ključavnica/obešanka

Pametna ključavnica z upravljanjem preko mobilnih aplikacij in tehnologijo AlgoPIN je odporna na mokre in suhe vremenske razmere. Celoten opis

72.62

81,33 € Vključno z DDV
72,62 €

Naša številka: 1389320

Predstavitev

Opis artikla

Igloohome pametna ključavnica/obešanka

  • Ključavnica omogoča upravljanje preko mobilnih aplikacij, s katerimi lahko pridobite ali odobrite dostop po vaših pogojih.
  • Uporabite ga tako v zaprtih prostorih kot na prostem, ključavnica je odporna na mokre in suhe vremenske razmere. Ne glede na to, ali gre za varovanje kolesa ali omarice v telovadnici, za dvoriščna vrata in prostore za shranjevanje, vedno lahko računate na ta varnostni pripomoček, ki bo omogočil dostop z lahkoto.
  • Za razliko od drugih Bluetooth ključavnic, pametna ključavnica igloohome ne zahteva, da uporabnik prenese aplikacijo za njeno odklepanje. S tehnologijo AlgoPIN preprosto pošljite PIN kode prijateljem, družini in drugim, ki jo bodo uporabljali. Za sinhronizacijo teh kod PIN, da bi jih lahko uporabljali, vam ni treba biti blizu ključavnice.
  • Izbirate lahko med kodami za enkratno uporabo ali trajno kodo PIN. Časovno občutljiv dostop zagotavlja, da bodo vaša sredstva vedno varna.
Igloohome pametna ključavnica/obešanka

Tehnične podrobnosti

Barva: črna
Dimenzije (VxŠxG): 28×26×24 cm
Teža: 0,6 kg

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Globina 3.2 cm
Višina 7 cm
Širina 5.5 cm
Teža 0.45 kg
Barva črna