Treniraj.si Kettlebell utež 6 kg

Treniraj.si Kettlebell utež 6 kg

Številka: 100051706861
Partnerska prodaja Novo
Treniraj.si Kettlebell utež 6 kg je utež z ročajem, izdelana iz litega železa in prevlečena s premium neoprensko gumo, ki preprečuje škodo na občutljivejših podlagah. Uporablja se za intenzivno vadbo in krepitev celotnega telesa. Celoten opis
35,95 €
Vključno z DDV
25,95 €
-27%
Partner: Treniraj.si

Partnerska zaloga 5+ artikli

2.8. - 3.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051706861

Predstavitev

Treniraj.si Kettlebell utež 6 kg se uporablja za rekreacijo, ki združuje kardio, vaje za moč in trening za fleksibilnost. Zaradi ročaja, ki ga ima kettlebell, ga lahko mečemo, nihamo, potiskamo, dvigamo. Med vadbo se težišče telesa spreminja, zato so telesne mišice prisiljene v delovanje in ponovno vzpostavitev ravnotežja.

Teža pri kettlebell ni razporejena enakomerno, zato je treba še bolj delati z osrednjim delom telesa in se truditi za ravnotežje. Tudi točka težišča se spreminja, načinov uporabe pa je več kot pri navadnih utežeh. Vadba kettlebell se je v zadnjem času zelo popularizirala. Primerna je za vsakogar, od popolnih začetnikov pa do ekstremnih športnikov. Vadite lahko kjerkoli.

Za vadbo s kettlebelli je značilno, da se naredi veliko ponovitev. Trenira se eksplozivno, vaje pa so razgibane, lahko se jih tudi kombinira. Vadba s kettlebelli razvija moč, mišice so obremenjene in raztegnjene v večjem razponu, saj se dela celotne gibe. Z vadbo boste izgubili maščobo in pridobili mišice.