Tunturi obtežilne manšete
12,40 € 12,07 €

Zadnji kos!

Tunturi manšeta za obtežitev gležnjev ali zapestja pri statičnih vajah.

LIFEFIT uteži, 2 x 2 kg-30%
16,90 € 11,80 €

Odlična cena

Uteži blagovne znamke Lifefit za krepitev zgornjega dela telesa. Prevlečene so z vinilom.

LIFEFIT uteži, neopren, 2 x 1 kg, zelene
9 € 6,50 €

Kakovostne uteži za gležnje in zapestja so odličen pripomoček pri hujšanju ali pri pridobivanju kondicije. Uteži predstavljajo dodatno težo, kar pripomore k močnejšemu in hitrejšemu učinkovanju na vaše telo. Tovrstne uteži so uporabne pri kardio vadbi, prav tako pa tudi pri vadbi za moč. V kompletu dobite 2 uteži po 1 kg.

Gymstick Ergo Kettlebell utež
29,90 € 27,91 €

Zadnji kos!

Gymstick Ergo Kettlebell utež omogoča bolj intenzivno vadbo in krepitev celotnega telesa.

HSM utežna plošča, 2,5 kg
7,90 € 7,25 €

Zadnji kos!

Plošča za dvigovanje uteži je namenjena vsem ljubiteljem fitnesa oziroma dvigovanju uteži.

Gymstick Fitness Bag težka vreča
79,90 € 74,57 €

Zadnji kos!

Fitnes vreča se uporablja za kardio vaje, moč mišic, vzdržljivost, ravnotežje, stabilizacijo, hitrost, koordinacijo… Primerna je tako za telovadnice kot za domačo rabo.

Rulyt LifeFit set uteži, 8 kg
30,50 € 26,43 €

Novo

Set uteži Lifefit je izdelan iz visokokakovostnih kovinskih materialov in je primeren za vsakodnevno vadbo doma ali na prostem.

LIFEFIT uteži za gležnje, neopren, 2 x 2 kg, zelene
14,90 € 13,20 €

Odlična cena

Kakovostne uteži za gležnje so odličen pripomoček pri hujšanju ali pri pridobivanju kondicije. Uteži predstavljajo dodatno težo, kar pripomore k močnejšemu in hitrejšemu učinkovanju na vaše telo. Tovrstne uteži so uporabne pri kardio vadbi, prav tako pa tudi pri vadbi za moč. V kompletu dobite 2 uteži po 2 kg.

LIFEFIT uteži za gležnje, neopren, 2 x 1,5 kg, zelene
11,90 € 10,90 €

Odlična cena

Kakovostne uteži za gležnje so odličen pripomoček pri hujšanju ali pri pridobivanju kondicije. Uteži predstavljajo dodatno težo, kar pripomore k močnejšemu in hitrejšemu učinkovanju na vaše telo. Tovrstne uteži so uporabne pri kardio vadbi, prav tako pa tudi pri vadbi za moč. V kompletu dobite 2 uteži po 1,5 kg.

LIFEFIT uteži za zapestja, neopren, 2 x 0,5 kg, zelene
9,90 € 8,90 €

Odlična cena

Kakovostne uteži za roke so odličen pripomoček pri hujšanju ali pri pridobivanju kondicije. Uteži predstavljajo dodatno težo, kar pripomore k močnejšemu in hitrejšemu učinkovanju na vaše telo. Tovrstne uteži so uporabne pri kardio vadbi, prav tako pa tudi pri vadbi za moč. V kompletu dobite 2 uteži po 0,5 kg.

Fitmotiv Kettlebell utež, neopren, 2 kg
7,41 €

Kettlebell utež, narejena iz železa in prevlečena z neoprensko gumo, omogoča intenzivno vadbo in krepitev celotnega telesa. Teže 2 kg.

Ruilin crossfit olimpijska palica
262,18 €

Olimpijska crossfit palica blagovne znamke Ruilin. Palica je po celotni oprijemalni površini nedrseča in je prav tako primerna za osebe, ki imajo nekoliko slabšo mišično mobilnost.

Gymstick utežni jopič
39,90 € 37,23 €

Utežni jopič blagovne znamke Gymstick poveča težavnost vašega treninga.

Ruilin kovinska utež, 15 kg
41,36 €

Uteži v zasnovi kovinske koluti ponujajo primerno stimulacijo mišic. Težo lahko z različno težkimi utežmi prilagajate glede na lastne sposobnosti.