Orico Priključna postaja HUB 6v1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (roza zlata)

Orico Priključna postaja HUB 6v1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (roza zlata)

Številka: 35131005
Partnerska prodaja
Priključna postaja HUB 6v1 Orico USB-C, HDMI, 3×USB (roza zlata) Pridobite več možnosti in si olajšajte delo. Priključna postaja Orico je opremljena z več priključki – 3×USB 3.0, USB-C in HDMI. Podpira ločljivost videa 4K in podpira hitro polnjenje PD 100 W. Omogoča tudi prenos datotek. Celoten opis
35,78 €
Partner: MojPlanet

Partnerska zaloga 5+ artikli

10.10. - 12.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MojPlanet

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 35131005

Predstavitev

Priključna postaja HUB 6v1 Orico USB-C, HDMI, 3×USB (roza zlata)

Pridobite več možnosti in si olajšajte delo. Priključna postaja Orico je opremljena z več priključki – 3×USB 3.0, USB-C in HDMI. Podpira ločljivost videa 4K in podpira hitro polnjenje PD 100 W. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 5 Gb/s. Napravo odlikujeta tudi široka združljivost in lahka, a robustna zasnova.

Fantastična kakovost slike

Priročno predstavite predstavitve pri delu ali si oglejte filme na velikem zaslonu. Priključna postaja Orico je opremljena s priključkom HDMI, s katerim lahko na primer povežete prenosni računalnik s televizorjem ali projektorjem. Naprava podpira ločljivost 4K, kar pomeni fantastično kakovost slike in žive barve. Zdaj vam ne bo ušla nobena podrobnost!

Hitro prenašanje datotek

Ne izgubljajte časa s čakanjem, da fotografije ali videoposnetki, ki jih potrebujete, prispejo na cilj. Vozlišče Orico ponuja 3 vrata USB 3.0, ki omogočajo prenos datotek s hitrostjo do 5 Gb/s. To pomeni, da lahko vse podatke, ki jih potrebujete, kopirate v trenutku!

Hitro polnjenje

Ne skrbite, da vaš prenosni računalnik v ključnem trenutku ne bo hotel delovati. Postaja je opremljena s priključkom USB-C, ki podpira hitro polnjenje PD z močjo do 100 W. Preprosto priključite napajalnik (ni priložen) in poskrbite, da bo vaša naprava imela stalen dotok energije in se ne bo izpraznila v najmanj primernem trenutku!

Široka združljivost

Priključna postaja Orico brez težav deluje z operacijskimi sistemi Windows, Linux, Mac OS in Android. Združljiva je tudi z napravama Apple M1 in M2. Tako jo lahko na primer uporabite za povezavo miške in tipkovnice z računalnikom ali diska USB s pametnim telefonom ali telefonom. Možnosti so resnično široke! Opomba: telefon in tablični računalnik morata podpirati funkcijo OTG.

Izboljšana konstrukcija

Naprava je izdelana iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, zato je izjemno robustna in učinkovito odvaja toploto. Ne skrbite, da bi se naprava preveč segrela! Vozlišče je tudi izjemno lahko in priročno – zlahka ga boste spravili v nahrbtnik ali torbo za prenosni računalnik. Tako ga lahko imate vedno s seboj – doma, v službi ali v knjižnici.

Proizvajalec: Orico
Ime Večnamensko vozlišče Type-C
Model PW11–6PR-RG-EP
Barva Roza zlata
Vhod USB-C
Razpoložljiva vrata 3× USB-A (5 Gb/s), 1× HDMI (4K @ 30 Hz), 1× USB-C (PD 100 W)
Material Aluminijeva zlitina + ABS
Dimenzije 92 × 44,4 × 17 mm
Dolžina kabla 0,2 m
Podprti sistemi Windows, Linux, Mac OS, Android