Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Ugreen kabel, Thunderbolt 4, USB-C 8K, 0,8m, 100W (30389)

Ugreen kabel, Thunderbolt 4, USB-C 8K, 0,8m, 100W (30389)

Številka: 33262905
Visokokakovosten kabel, zasnovan za zagotavljanje hitrega in stabilnega prenosa podatkov ter napajanja med napravami s podporo Thunderbolt 4 in USB-C. Celoten opis
57,20 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
 
7.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 33262905

Predstavitev

Zanesljiv kabel

Ta kabel omogoča tudi hitro prenašanje podatkov, kar vam omogoča prenos velikih datotek, kot so visokokakovostni videoposnetki, fotografije in druge datoteke, v izjemno kratkem času. S podporo za tehnologijo Thunderbolt 4 zagotavlja zanesljiv prenos podatkov brez izgub in z minimalnim zakasnitvijo.

USB-C kabel je tudi pripravljen na prihodnost visoke ločljivosti z vgrajeno podporo za 8K videoposnetke. To pomeni, da lahko prenašate in predvajate vsebine v izjemno visoki ločljivosti, kar je idealno za ustvarjalno delo, gledanje filmov in igranje iger z vrhunsko grafiko. S tem kablom boste zagotovili, da bo vaša video vsebina prikazana z izjemno jasnostjo in podrobnostmi.

Kabel UGREEN Thunderbolt 4 USB-C je tudi vsestranski in kompatibilen s širokim naborom naprav. Podpira hitro polnjenje in prenos podatkov za naprave s podporo Thunderbolt 4 in USB-C, kar vam omogoča, da ga uporabljate z različnimi prenosnimi računalniki, tablicami, pametnimi telefoni, monitorji, zunanjimi pogoni in drugo opremo.

1

1

Enostavna uporaba

Poleg visoke zmogljivosti kabel UGREEN odlikuje tudi trajna in zanesljiva konstrukcija. Ima opleteno ohišje, ki zagotavlja dodatno zaščito pred zvijanjem, zlomi in elektromagnetnimi motnjami. Dolžina kabla 0,8 metra je priročna za uporabo v pisarni, doma ali na poti.

USB-C 8K kabel 0,8M je odlična izbira za tiste, ki potrebujejo visokokakovosten kabel za hitro polnjenje, prenos podatkov in prikazovanje visoko ločljivih vsebin. S svojo zmogljivostjo, vsestranskostjo in zanesljivo konstrukcijo bo zagotovil vrhunsko izkušnjo povezljivosti med vašimi napravami.


Tehnične podrobnosti

Dolžina 0,8 m
Združljivo z Macbook Pro 2016+, iMac 2017+, iMac Pro 2017+, Macbook Air 2020+, prenosniki in osebnimi računalniki Windows Thunderbolt 3/4
Barva črna
Vmesniki USB C v USB C kabel

Garancija: 2 leti