Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Rayher. Knjiga Anatomy for Fantasy Artists

Rayher. Knjiga Anatomy for Fantasy Artists

Številka: 13194240
Partnerska prodaja
Knjiga uspešnega stripovskega in fantazijskega umetnika Glenna Fabryja vas nauči načel anatomije, od mišičevja in skeletne strukture do gibanja. Razvijajte svoj umetniški slog s kršenjem in spreminjanjem pravil anatomije s praktičnimi vajami in prikazi, ki jih spremljajo neverjetna dokončana … Celoten opis
21,45 €

Partnerska zaloga Zadnji kos

3.6.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Rayher Hobby & Art

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 13194240

Predstavitev

Knjiga uspešnega stripovskega in fantazijskega umetnika Glenna Fabryja vas nauči načel anatomije, od mišičevja in skeletne strukture do gibanja.

Razvijajte svoj umetniški slog s kršenjem in spreminjanjem pravil anatomije s praktičnimi vajami in prikazi, ki jih spremljajo neverjetna dokončana umetniška dela. Vaje, ki sledijo korak za korakom, vam pomagajo v celoti razumeti subtilne gibe, ki skupaj ustvarjajo izraze, in tekoče gibe, ki sestavljajo dejanja.

Knjiga vas usposobi za ustvarjanje ilustracij profesionalne kakovosti za stripe, grafične romane, fantazijske plakate, naslovnice in ilustracije znanstvenofantastičnih knjig ter celo računalniške igre. V tej knjigi boste našli dragocena navodila strokovnjakov s tega področja, ki so v primerjavi z izvirno izdajo razširjena z dodatnimi stranmi, na katerih je veliko več ilustracij „kako“, „korak za korakom“.

Navodila se začnejo z osnovami človeške anatomske risbe in mišičevja, obrazne mimike, rok in govorice telesa, nato pa sledi pregled načel perspektive in kompozicije. V naslednjih poglavjih so opisani načini izkrivljanja, razvijanja in preoblikovanja človeške figure, ki ji dajejo značilnosti od pošastnih ali čarobnih do superagilnih ali večjih od življenja, vključno z dinamičnimi pozami za superjunake in zlobneže, pa tudi fantazijskimi ženskimi pozami.

Podrobne reference umetnikov in navodila korak za korakom kažejo, kako zgraditi telesa, ki resnično razširijo domišljijo. Naučite se tudi, kako upodobiti like v različnih dinamičnih akcijskih položajih, kot so letenje, vrtenje, udarjanje in skakanje, ter kako z obrazno mimiko izraziti čustva posameznega lika. Med liki so čarovniki, ogri, volkodlaki, krilati maščevalci, goblini, vesoljci, čarovnice, barbari, roboti in drugi.