Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Alpina Božično drevo SMREKA PE 100%, višina 180 cm

Alpina Božično drevo SMREKA PE 100%, višina 180 cm

Številka: 38787464
Partnerska prodaja
Vsaka družina ima svoje tradicije, ki se jih pri božični mizi radi spominjamo tudi po več letih. V takšnih pogovorih vedno pride na vrsto božično drevo in njegovi okraski. Božična drevesca Alpina naredijo vaš dom prijeten in so odlična rešitev za ustvarjanje božičnega vzdušja v vašem domu. Celoten opis
308 €
Partner: DAS Handel

Partnerska zaloga 2 artikla

3.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja DAS Handel

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 38787464

Predstavitev

Vsi se veselimo edinstvenega božičnega vzdušja. Takrat so božična drevesca Alpina postala neločljiv del naših domov. Umetna božična drevesa Alpina so predvsem zelo udobna. Igel ni treba dnevno pometati, ker jih ne izgubljajo. Ne tehtajo toliko kot naravna drevesa in kljub svoji impresivni velikosti ne zavzamejo veliko prostora. Poudariti je treba, da so varnejši za otroke in živali, saj so lažji in nimajo žgečkljivih, neprijetnih igel, tudi če nanje slučajno padejo. Umetno božično drevo je kot okras zelo privlačno: ima enakomerno razporejene veje in goste iglice. Božična drevesca Alpina se prodajajo s stojalom. Božično drevo Alpina SMREKA PE je 100-odstotno podobno naravni jelki, saj je bogato z vejami. Za ta drevesa so značilne izrazito zelene iglice, ki so videti zelo sveže in dajejo drevesu naraven videz. Alpina SMREKA PE 100 % je eno izmed najbolj realističnih in lepih dreves na trgu. Drevo je izdelano samo iz umetnih iglic PE (3D), ki se na prvi pogled ne razlikujejo od pravih iglic. Drevo zato nima vej z iglicami iz PVC.

Tehnični parametri drevesa:

● Višina (največja): 180 cm

● Teža: 12 kg

● Dolžina igel: kratka

● Barva: srednje temno zelena

● Vrsta igle: PE

● Material: PE material

● Stabilno stojalo

● Enostavno sestavljanje in shranjevanje

● Samo za uporabo v zaprtih prostorih

● Dostava vključuje 1 x božično drevo in 1 x stojalo

● Drevo je dostavljeno v celoti

Božično drevo Alpina SMREKA PE 100 % ima popolno obliko in barvo.

Enostavno sestavljanje in nadaljnje rokovanje. Drevo je razdeljeno na več delov, ki jih je mogoče vstaviti drug v drugega – tako prihranite prostor za shranjevanje drevesa zunaj praznikov.

Pred nakupom izmerite višino od tal do stropa. Umetna božična drevesca se prodajajo v različnih velikostih. Najvišji, na primer 2,5 metra, se lahko izkažejo za previsoke. Ne pozabite pustiti 10–20 cm prostora pod stropom.

Z Alpina SMREKA PE 100% lahko vsako notranjost preprosto spremenite v pravljično zimsko pokrajino!

Izdelano v Evropi