Metabo Tračni brusilnik BAE 75

Znamka: Metabo Naša številka: 595504

Metabo Tračni brusilnik BAE 75

Metabo BAE 75 predstavlja veliko moč za velik odvzem. Je idealen paket moči (1010 W) za vsa groba dela brušenja, ki zahtevajo intenziven odvzem na velikih površinah. Avtomatski tračni sistem drži trak med brušenjem v pravem delovnem položaju. Celoten opis

272.6

332,57 € Vključno z DDV
272,60 €
-18%

Naša številka: 595504

Predstavitev

Opis artikla

Čisto delo je zagotovljeno zahvaljujoč Metabojevemu mikrofiltrskemu sistemu: vgrajeni element za odsesavanje prahu sesa prah neposredno v priloženo posodo mikrofiltra.

Brusna površina aparata BAE 75 je zavidljivih 85 × 150 mm. Priključek za odsesavanje prahu je zagotovilo za čisto delo. Omogočena je tudi možnost stacionarne uporabe z enostavno pritrditvijo s primeži in vsestranske možnosti vpenjanja na podstavku (dodatna oprema). Zaradi svoje ergonomije zagotovi dober oprijem tudi levičarjem.

Orodje Metabo je bilo zgrajeno zato, da ga boste lahko dolgo uporabljali. Stopnja okvar aparatov je ena izmed najnižjih na trgu, klub temu pa ponujajo še XXL garancijo. Na uradni strani podjetja Metabo lahko podaljšamo garancijo na 3 leta (potrebno storiti v 30 dneh po nakupu). Metabo ponuja tako garancijo, ker je 90% produktov še vedno izdelanih v Nemčiji. Zato se kupci tega artikla lahko zanesejo na visoko učinkovito orodje, katerega življenjska doba ne bo tako hitro pošla.

Povezave do strani za registracijo garancije se nahaja TUKAJ! ** garancija 1 leto (3 leta ob registraciji na spletu)**


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vhodna moč 1010 W
Teža 4.7 kg