Torbice in ovitki za telefon

EPICO Ronny Gloss Case ovitek za Sony Xperia 10 Plus, bel - transparenten, 38810101000001

EPICO Ronny Gloss Case ovitek za Sony Xperia 10 Plus, bel - transparenten, 38810101000001

10 €
9,49 €
Zadnji kos!

Izredno tanek zaščitni zadnji ovitek RONNY GLOSS CASE za Sony Xperia 10 Plus v beli prozorni barvi blagovne znamke Epico je odlična zaščita za vaš telefon. Ultra tanek in prožen material nudi optimalno zaščito pred praskami in vsakodnevno obrabo. Seveda obstajajo zareze, in dodelana obdelava, ki se popolnoma prilega konektorjem in namenu upravljanja tipk

Dostava Mimovrste
-70%
EPICO CARBON ovitek za Sony Xperia 10, rdeč, 37510101400001
2x

EPICO CARBON ovitek za Sony Xperia 10, rdeč, 37510101400001

10 €
2,99 €
Zadnji kos!

Praktičen zadnji zaščitni ovitek CARBON za Sony Xperia 10 iz podjetja Epico je popolna zaščita za vaš telefon. Trpežni in prožni materiali so na voljo v mehki mat barvni obdelavi, odporni na prstne odtise. Seveda obstajajo zareze in dodelana obdelava, ki se popolnoma prilega konektorjem in namenu upravljanja tipk

Dostava Mimovrste
-66%
SBS torbica za na kolo
1x

SBS torbica za na kolo

29,99 €
10,17 €

SBS torbica za uporabo na kolesu je primerna za pametne telefone do velikosti 14,0 cm (5.5").

Dostava Mimovrste
Apple AirTag Loop obesek za ključe, bel (MX4F2ZM/A)

Apple AirTag Loop obesek za ključe, bel (MX4F2ZM/A)

36 €
Odlična cena

Plastičen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Loop obesek za ključe, bel (MX4F2ZM/A) je izdelan iz visokokakovostnega poliuretana. Vzdržljiv material za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Dostava Mimovrste
Apple AirTag Loop obesek za ključe, Deep Navy (MHJ03ZM/A)

Apple AirTag Loop obesek za ključe, Deep Navy (MHJ03ZM/A)

36 €
Odlična cena

Plastični obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Loop obesek za ključe, Deep Navy (MHJ03ZM/A) je izdelan iz kakovostnega poliuretana. Vzdržljiv material za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Dostava Mimovrste

Ovitki za mobilne telefone in GPS navigacijo

Ovitke za mobilne telefone moramo izbirati glede na model telefona, pomembna je tudi vrsta ovitka. Namenski ovitki so bolj praktični za uporabo, preklopni ovitki zagotavljajo boljšo zaščito. Za športne dejavnosti priporočamo ovitke za uporabo na prostem.

  • Ovitki za mobilne telefone (namenski)

Namenski ovitki so zasnovani za zaščito telefona zadaj in pri straneh, zaslon na ta način ni zaščiten. Služijo za zaščito pred praskami in majhnimi odrgninami. Zaslon je priporočljivo zaščititi z zaščitno folijo.

  • Preklopni ovitki

Za zaščito zadaj, spredaj in pri straneh se uporabljajo preklopni ovitki. Odpiranje je bodisi z zgornje strani ali v obliki knjige. Zapiranje je opremljeno s sponko ali magnetom. Običajno so izdelani iz umetnega usnja ali tekstila.

  • Ovitki za mobilne telefone za uporabo na prostem

Ovitki za uporabo na prostem imajo ojačano ohišje in vogale. Prenesejo nizke in visoke temperature, udarce in tresljaje. Namesto folije za zaslon je v tem primeru priporočljivo uporabiti kaljeno steklo, ki nudi učinkovitejšo zaščito zaslona pred udarci. Ščiti pred mehanskimi poškodbami, prahom in maščobami.

Vodotesni in nepremočljivi ovitki za telefone

  • Vodoodporni ovitki ščitijo telefon pred dežjem, nežnim škropljenjem ali znojem pri športnih aktivnostih.
  • Vodotesni ovitki so prozorni etuiji iz vrhunskih materialov s posebnim plastičnim tesnilom. Telefon lahko še vedno upravljamo z dotikom, vendar je zaščiten tudi, če se potopi pod vodo. Primerno za bazen, sneg, rafting in potapljanje. Takšni etuiji so kot nalašč za zaščito gotovine ali kreditnih kartic.
  • Smart preklopni ovitki za mobilne telefone

Kombinacijo preklopnega ovitka in ovitka iz gela imenujemo smart flip. Prednja stran je običajno izdelana iz posebnega prozornega materiala, ki omogoča spremljanje časa in obvestil, včasih tudi osnovno upravljanje telefona (sprejem, zavrnitev klica itd.).

  • Univerzalni ovitki

Univerzalni ovitki Izdelani so v večjih velikostih in so primerni za različne vrste opreme. V tej kategoriji boste našli priljubljene vodotesne etuije za potovanja.