SBS ovitek Extra-Slim za iPhone 7 Plus, črn-30%
12,99 €

8,99 €

Zadnji kos!

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone 7 Plus. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.


SBS ovitek za iPhone X/Xs, prozorno črn-41%
16,99 €

9,99 €

Zadnji kos!

Zaščitni ovitek za telefon iPhone X/Xs omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.


Spigen ovitek za iPhone Xs, silikonski, prozoren
17,99 €

15,90 €

Zadnji kos!

Silikonski ovitek za telefon iPhone Xs omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.


EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XR, črn
25,23 €

19 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XR je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v črni barvi.


EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XR, rjav
25,23 €

19 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XR je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v rjavi barvi.


EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XS, črn
25,23 €

19 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XS je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v črni barvi.


EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XS Max, črn
25,23 €

19 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XS Max je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v črni barvi.


EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XS Max, rjav
25,28 €

19 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XS Max je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v rjavi barvi.


EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XS, rjav
25,23 €

19 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XS je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v rjavi barvi.