Najdeno: 442

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Goospery ovitek i-Jelly Metal za iPhone XR, črn
9,99 €

5,80 €

Zadnji kos!

Silikonski ovitek za telefon iPhone XR omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.


SBS ovitek Extra-Slim za iPhone 7 Plus, prozoren
12,99 €

11,50 €

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone 7 Plus. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.


SBS ovitek za iPhone X, srebrn z bleščicami
17,99 €

15,90 €

Zadnji kos!

Ovitek, ki vašemu pametnemu telefonu nudi zaščito pred udarci, prahom in manjšimi praskami. Ne zakriva funkcijskih tipk in nudi enostaven dostop.


SBS preklopna torbica Bookstyle za iPhone 7, bela
19,99 €

17,70 €

Zadnji kos!

Lahka, elegantna zaščitna preklopna torbica serije Bookstyle za iPhone 7. Odlikuje jo funkcionalnost, saj ima v notranjosti dve odprtini za shranjevanje dokumentov, poleg tega pa nudi odprtine za kamero, bliskavico in slušalke. Dostop do gumbov in priključkov je enostaven.


SBS preklopna torbica za iPhone 7, črna
17,99 €

15,90 €

Zadnji kos!

Tanka, elegantna torbica na preklop za telefon iPhone 7. Spredaj je črna, zadnji del pa je prozoren. Pri strani so odprtine za tipke in polnjenje.


Thule ovitek Gauntlet za iPhone 6, bel (TGIE-2124)
15,90 €

11,50 €

Zadnji kos!

Robustno oblikovan zaščitni ovitek Thule Gauntlet vašemu mobilniku Apple iPhone 6 nudi dobro zaščito pred udarci in praskami. Oblikovan pa je tako, da ponuja dostop do vseh stranskih gumbov in vhodov mobilnika.


Apple usnjen ovitek za iPhone SE, moder
49,90 €

47 €

Apple iPhone SE usnjen ovitek se čudovito poda iPhonu SE telefonu. Ovitki so izdelani iz premium usnja in tako dajejo občutek elegance.


CellularLine ovitek Clearduo za iPhone XS MAX, prozoren
14,99 €

Prozoren ovitek Clearduo za telefon iPhone XS Max je sestavljen iz plastike na hrbtni strani ovitka ter dvignjenim gumijastim robom za zaščito ekrana, kar zagotavlja popolno zaščito za celotno napravo.


CellularLine ovitek Tetra za iPhone XR, črn
19,99 €

Silikonski ovitek za telefon iPhone X in iPhone Xs omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.


CellularLine ovitek za iPhone XR, prozoren
14,99 €

Ovitek ClearDuo je izjemno tanek ovitek in praktično neopažen, narejen iz mehke gume, ki se popolnoma prilega obliki vašega telefona. Obenem je prijeten na dotik in zagotavlja zaščito pred poškodbami.