Atomic Ski Bag torba za smuči
60,50 € 51,99 €

Odlična cena

Prilagodljiva torba za klasične smuči z odpiranjem. Atomic Ski Bagje dovolj dolga za shranjevanje 1 para smuči in smučarske palice. Odprete jo lahko na 2 mestih, poleg tega ima snemljivo špico. Izdelana je iz vodoodpornega materiala. Ramenska naramnica za možnost lažjega prenašanja.

Sulov torba za smučarske čevlje, 1 par
13,55 €

Torba za smučarske čevlje. Sulov torba za smučarske čevlje za 1 par je narejena iz trpežnega poliestra in je opremljena z nastavljivim ramenskim pasom, 2 prezračevalnima luknjama in odsevnimi elementi za boljšo vidljivost.

Sulov torba za smučarske čevlje Family, 3 pari
30,20 €

Prostorčna torba za smučarske čevlje. Sulov Vak torba za smučarske čevlje FAMILY za 3 pare je narejena iz kakovostnega poliestra. Torba je sestavljena iz 6 ločenih delov, ki jih lahko ločite z zadrgo. Torba je opremljena s 6 ventilacijskimi luknjami in nastavljivim naramnim pasom za enostaven prenos.

Sulov torba za smuči, 1 par
18,87 €

Torba za 1 par smuči ali za 2 para smuči, ki so primerne za tek na smučeh. Sulov torba za smuči je izdelana iz kakovostnega poliestra, ki je prevlečen iz PVC. Torba je opremljena s 4 ventilacijskimi odprtinami za ustrezno prezračevanje in 2 ramenskima pasovoma za lažji transport.

Atomic torba za smuči Nordic Ski Bag, 3 pari, 215 cm, črni
64,80 € 60,56 €

Torba za 3 pare smuči za tek na smučeh. Zunanja nepremočljiva plast. Največja dolžina smuči skupaj s palicami do 215 cm. Atomic Bag W Boot Bag črna je izdelan iz visokokakovostnega in trpežnega materiala. Zelo praktično za daljše nošenje, zahvaljujoč pasu za hrbet.

Atomic torba za smučarske čevlje/dodatke W Boot Bag Cloud, črna
36,50 € 32,64 €

Prtljaga za smučarske čevlje in druge smučarske dodatke. Zunanja nepremočljiva plast. Atomic Bag W Boot Bag Cloud black je izdelan iz visokokakovostnega in trpežnega materiala. Zelo praktično za daljše nošenje, zahvaljujoč pasu za hrbet.

Thule torba za smuči Roundtrip
99,95 € 91,69 €

Thule torba za smuči Roundtrip bo poskrbela za zaščito vaših smučk. V dolžino meri 192 cm. Vanjo lahko pospravite en par smuči za alpsko smučanje.

FISCHER torba za smučarske čevlje in čelado Alpine Eco
39,99 € 38,90 €

Odlična cena

Fischer Alpine Eco torba za smučarske čevlje in čelado je opremljena z naramnico, dvojno zadrgo, ločenim žepom za čelado in smučarska očala ter trdnim dnom. Primerna je za 1 par čevljev.

Atomic torba za smuči W Ski Bag Cloud, 1 par, 175 cm, črna
64,80 € 60,56 €

Torba za 1 par smuči – posebej primerne za smučke za tek na smučeh. Zunanja nepremočljiva plast. Največja dolžina smuči skupaj s palicami do 175 cm. Atomic Bag W Ski Bag Cloud, 1 par, 175 cm, črna – izdelana je iz kakovostnega in trpežnega materiala. Zelo praktično za daljše nošenje, zahvaljujoč pasu za hrbet.