Sweet Dreamers brezkontaktni termometer, infrardeči

Sweet Dreamers brezkontaktni termometer, infrardeči

Številka: 2756568
Odprodaja
Sweet-Dreamers brezkontaktni infrardeči termometer. Celoten opis
59,99 €
Vključno z DDV
37,90 €
-36%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 

Številka: 2756568

Predstavitev

Sweet-Dreamers brezkontaktni termometer, infrardeči


Brezkontaktni termometer za enostavno merjenje telesne temperature. Rezultate dobite v zgolj 2 sekundah, potem ko termometer usmerite na telo (čelo) z razdalje 1 do 5 cm.

Napredni infrardeči termometer z visoko občutljivostjo zagotavlja izredno natančne odčitke telesne temperature.

Brezkontaktni odčitki niso zgolj varni, temveč tudi bolj higienski.

Merilno območje pri merjenju telesne temperature je med 0 ° C in 100 ° C (32,0 ° F – 212,0 ° F). Termometer enostavno preklaplja med enotama ° C in ° F, odvisno od vaših želja. 

S sistemom nasmejanega / žalostnega smeška in barvne osvetlitve zaslona nemudoma prepozna vročino, kar vam omogoči hitro in ustrezno ukrepanje.

Pri izmerjeni običajni telesni temperaturi bo LCD zaslon obarvan zeleno in smeško bo nasmejan. V primeru povišane telesne temperature pa se bo zaslon obarval bodisi rumeno bodisi rdeče, smeško pa bo imel žalosten obraz

Termometer ima spominsko funkcijo za 50 predhodnih odčitkov, tako da lahko enostavno sledite spremembam telesne temperature. 

Termometer je enostavno berljiv tudi v temi in ima možnost utišanja zvoka, zato je idealen za uporabo tudi, ko vaš dojenček ali otrok spi, saj ne moti njegovega spanja. 

Termometer ima 2 načina merjena temperature, zaradi česar je primeren za merjenje telesne temperature kot tudi za merjenje temperature površine, kar pomeni, da poleg temperature otroka lahko izmerite tudi temperaturo njegovega mleka. 

Priložena je priročna potovalna torbica, ki pomaga ohranjati čistočo termometra. 

Set vsebuje 1 x brezkontaktni infrardeči termometer, 1 x potovalno torbico ter uporabniški priročnik. 

 Sweet-Dreamers brezkontaktni termometer, infrardeči

Delovanje:

Deluje na baterije (2 x AAA baterija). Bateriji nista priloženi.


Lastnosti:

CE odobren
za merjenje temperature človeškega telesa in / ali predmetov
temperaturni razpon med 0 ° C in 100 ° C (32,0 ° F – 212,0 ° F)
z LCD zaslonom
brezkontaktni, infrardeči
sistem veselega / žalostnega smeška in barvne osvetlitve zaslona
deluje na baterije (2× AAA baterija)
natančen rezultat v 2 sekundah
priložena priročna torbica

Brezkontaktno merjenje temperature čela z razdalje 1 do 5 cm: 

Priporočljiva merilna razdalja pri merjenju temperature telesa je med 1 in 5 cm stran od čela. Varna in veliko bolj higienska uporaba, saj je termometer brezstičen. Enostavno preklapljanje med ° F in ° C.


Točni in zanesljivi odčitki:

Termmometer vsebuje najnovejšo senzorsko tehnologijo, ki je izredno natančna in zanesljiva. Enostavna uporaba – termometer zgolj usmerite na čelo / telo, pritisnete sprožilni gumb in termometer takoj natančno odčita temperaturo na velikem in enostavno berljivem LCD zaslonu.


Dvojni način merjenja:

Dva možna načina merjenja temperature – „telo“ in „površina“. Preklapljanje med načinoma je enostavno, kar pomeni, da termometer ne odčita le telesne temperature dojenčkov ali odraslih (tudi hišnih ljubljenčkov!), temveč lahko meri tudi temperaturo predmetov kot so otroško mleko, voda za kopanje, hrana itd.


Enostavno berljiv velik LCD zaslon s sistemom smeška in barvne osvetlitve:

Termometer ima velik LCD zaslon, ki ga je mogoče zlahka prebrati, s 3 različnimi barvnimi indikatorji osvetlitve ozadja / smeška. Za normalno telesno temperaturo (35,5–37,3 ℃ / 95,9 ℉ –99,1 ℉) je LCD ZELEN z nasmejanim obrazom; RUMENA ​​z žalostnim obrazom kaže na rahlo vročino (37,4 ℃ – 38,0 ℃ / 99,3 ℉ –100,4 ℉); RDEČA z žalostnim obrazom pa vas opozori na visoko temperaturo / vročino (38,1 ℃ – 42,9 ℃ / 100,6 ℉ –109,2 ℉).


Branje temperature in skladiščenje spomina: 

Termometer lahko shrani do 50 odčitkov temperature, kar pomeni, da lahko v eni sami napravi spremljate temperaturo vseh družinskih članov. Odličen je tudi za nočno uporabo, saj LCD osvetlitev ozadja omogoča enostavno branje tudi v temi, ne da bi pri tem potrebovali zbuditi vašega otroka.

Garancija: 1 leto