REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 100 W
6,39 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 100 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 50 W
5,22 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 50 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Mini 2x40 W
29,19 €

Dvojna razsvetljava v majhnih terarijih poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×40 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB, 80 W
22,56 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 80 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 38 cm 14 W
14,77 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 38 cm 14 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 25 W
5,03 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 25 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB, 125 W
23,34 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 125 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava LED, 30 diod
27,24 €

Lučka ima nadzor na dotik, ki omogoča izbiro 3 svetlobnih načinov. Ponuja beli, modri ali beli in modri način barvnega delovanja LED. Primerna je za terarije, akvarije in akrilne rezervoarje. Repti Planet LED osvetlitev 30 diod je izdelanih iz brušenega aluminija.

REPTI PLANET visoka razsvetljava Dome, 19 cm
21,40 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 19 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium 75 W
5,03 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Basking Spot 75 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 75 W
13,60 €

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 75 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET žarnica Halogen Sun, 25 W
4,64 €

Halogenska žarnica oddaja svetlobo in toplotno sevanje v terarij, tako da tvori lokalno toplotno točko. Podpira naravne fiziološke procese živali. Repti Planet Halogenska žarnica Sun 25 W je zelo odporna na vodo, vlago in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 75 W
6,39 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 75 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 90 cm 30 W
18,28 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 90 cm 30 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB 160 W
23,34 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 160 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Dome 2x150 W
33,08 €

Dvojna razsvetljava v srednjih in velikih terarijah poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo z visoko temperaturo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×150 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 100 W
3,86 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 100 W
3,66 €

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 75 W
3,08 €

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted 75 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 100 W
6,39 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 50 W
5,03 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 50 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 40 W
13,60 €

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 40 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET žarnica Halogen Sun, 35 W
4,64 €

Halogenska žarnica oddaja svetlobo in toplotno sevanje v terarij, tako da tvori lokalno toplotno točko. Podpira naravne fiziološke procese živali. Repti Planet Halogenska žarnica Sun 35 W je odporna na vodo, vlago in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 25 W
5,22 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 25 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Moonlight HEAT 25 W
3,86 €

Žarnica za terarij ima modro steklo, ki nudi nastalo svetlobo in simulira naravno mesečino. Ima nižjo intenzivnost toplotnega sevanja in podpira naravno vedenje plazilcev in dvoživk. Repti Planet Moonlight HEAT 25 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Moonlight HEAT 50 W
3,86 €

Žarnica za terarij ima modro steklo, ki nudi nastalo svetlobo in simulira naravno mesečino. Ima nižjo intenzivnost toplotnega sevanja in podpira naravno vedenje plazilcev in dvoživk. Repti Planet Moonlight HEAT 50 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 60 cm 20 W
16,33 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 60 cm 20 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 75 cm 25 W
17,50 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 75 cm 25 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 2.0 26 W
12,82 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 2.0 26W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 38 cm 14 W
14,77 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 5.0 38 cm 14 W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 45 cm 15 W
14,96 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 5.0 45 cm 15 W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 60 cm 20 W
15,55 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica Repti UVB 5.0 60 cm 20 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 75 cm 25 W
17,11 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica Repti UVB 5.0 75 cm 25 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 90 cm 30 W
17,50 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica Repti UVB 5.0 90 cm 30 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.