REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Pad
3,86 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Pad je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET rastlina Nephrolepis, 20 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 20 cm sočna rastlina Nephrolepis ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET ozadje naravne plute za terarij
5,81 €

Ozadje naravnega plutastega lubja z lahkoto spravite v vsak terarij. Je idealna dekoracija posebej za vroče in mokro okolje. Repti Planet Ozadje naravne plute ima višino 2 cm.

REPTI PLANET penasto ozadje, 58x28,5 cm
14,77 €

Penasto ozadje za terarije ima zanimivo zasnovo kamna. Velikost lahko zmanjšate na primer z zložljivim nožem. Repti Planet penasto ozadje 58×28,5 cm je izdelan iz nestrupenih in neškodljivih naravnih materialov.

REPTI PLANET dodatek za terarije
6,60 €

Umetna dekoracija v naravni obliki zagotavlja zatočišče za plazilce in dvoživke. Je enostavne oblike in izdelani iz varnega in higienskega materiala. Repti Planet dekoracija za plazilce je enostavno vzdržljiva in posebej primerna za terarije.

REPTI PLANET zatočišče v terariji Coco Shell
1,13 €

Naravno originalno zatočišče je primerno za terarije, ki posnemajo puščavo in deževni gozd. Oblika kokosovega zatočišča bo postal priljubljen kraj za vašega ljubljenčka in mu bo zagotovil varnost. Repti Planet Coco Shell ima odprtino za enostaven vstop.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco mreža
9,72 €

Mrežasta dekoracija poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Decoration Coco Mreža je enostavna za namestitev na steno terarija.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco Troncho
9,72 €

Dekoracija v obliki veje poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Dekorace Coco Troncho enostavno namestiti vodoravno in navpično.

REPTI PLANET cvetoča rastlina Anthurium, 40 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet cvetoča rastlina Anthurium ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Planter
7,77 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Vsebuje žepke za sajenje rastlin, zlasti tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Planter je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET sočna rastlina Agave, zelena, 18 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet sočna rastlina Agave 18 cm ne zahteva posebnega vzdrževanja.

REPTI PLANET Trstna rastlina Spartina, 30 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 30 cm sočna rastlina Spartina ne zahteva posebne nege.