Najdeno: 17

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Deuter pasna torbica Pulse II
25,99 €

Zadnji kos!

Pasna torbica Pulse Two omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti. Odlično se obnese pri kolesarjenju, teku in smučanju.


Lowe Alpine torba za okoli pasu Lightflite Hydro
29,69 €

27,67 €

Zadnji kos!

Lightflite Hydro je torba za okoli pasu primerna za tek, nordijsko hojo in aktivno gibanje v naravi. Integriran prostor za steklenico vode, katero boste imeli vedno pri roki.


Camelbak steklenica Quick Grip Chill, modra
29,99 €

26,99 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo ob vseh športnih aktivnostih.


Adidas R Media Armp Energy S17/Reflec Silver NS
29,59 €

22,70 €

Adidas R Media Armp je trak za na roko za vaš telefon ali predvajalnik. Zaradi njega ga boste imeli vedno na dosegu roke in varno pritrjenega tako, da vas ne bo motil pri gibanju.


Camelbak steklenica Quick Grip Chill, črna
29,99 €

28,49 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo pri vseh športnih aktivnostih.


Camelbak steklenica Quick Grip Chill, rdeča
29,99 €

26,99 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo ob vseh športnih aktivnostih.


FISCHER torba za okoli pasu DRINK-/FITBELT
18,37 €

14,60 €

Torba za okoli pasu je priročna v času smučanja, saj vsebuje tudi steklenico s kapaciteto 0,75 l. Fischer torbica DRINK-/FITBELT ponuja dovolj prostora za majhne stvari, katere potrebujete v času smučanja, poleg tega je podložena zadnja stran za maksimalno udobje med nošenjem in odsevne elemente, zaradi katerih boste bolj vidni.


Osprey Duro Handheld etui za stekleničko
30 €

27,60 €

Osprey Duro Handheld etui za stekleničko se lepo prilega vaši roki. Lahko ga nosite v dlani ali na hrbtni strani dlani. Je odlična rešitev za krajše vožnje, če ne želite pijače vleči iz nahrbtnika.


Bulldor pasna torbica Run
7,52 €

5,60 €

Pasna torbica z nastavljivim trakom za čvrsto namestitev omogoča nošenje plastenke, žepi z zadrgo pa poskrbijo za varno shranjevanje manjših predmetov.


Camelbak pas za tek DELANEY, bidon CHILL, 0,62l
42,99 €

40,84 €

Tekaški pas Delaney je dobavljiv s priloženim bidonom Podium Chill 0,62 l. Zasnovan je tako, da je bidon na hrbtu nameščen pod naklonom, zato ga med tekom lažje izvlečemo. Pas odlikuje dodaten žep za shranjevaje dragocenosti kot so ključi, denar, ipd.


Deuter pasna torbica Pulse III
35,99 €

Pasna torbica Pulse Three omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti. Odlično se obnese pri teku, kolesarjenju in smučanju.


Deuter pasna torbica Pulse I
21,99 €

Pasna torbica Pulse One omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti. Odlično se obnese pri teku, kolesarjenju in smučanju.


Deuter pasna torbica Pulse Pour EXP
41,33 €

Pasna torbica Pulse Four EXP omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti.