Ria higienski vložki Ultra Normal Plus 3x10 kosov + higienske vate 70 kosov
4,70 € 0,16 €/kos

Ultra tanki vložki Ria Ultra Normal plus z dodatkom prave svile in vitaminom E za povečanje občutka mehkobe in udobja med nošenjem. Reže na površini zanesljivo in hitro porazdelijo tekočino in omogočajo, da se takoj vpije v vpojno jedro. V paket so vključene tudi higienske vate, 70 kosov.

Kotex tamponi Normal, 8 x 16 kosov
12,32 € 11,10 € 0,09 €/kos

Kotex Normal so ženski higienski tamponi namenjeni za normalne krvavitve. Odlikuje ga diskretna velikost in enostavnost uporabe. V paketu dobite 8 × 16 tamponov.

TOSAMA Jasmin Sport vložki, normal, 20 kosov
5,87 € 5,40 € 0,27 €/kos

Jasmin Sport normal vložki za vse navdušene športnice ali aktivne ženske, ki si želijo bolj fiksnega udobja med športnimi aktivnostmi. V pakiranju 20 kosov.

to.to mrežaste hlače Large
3,19 € 2,10 €

ODREZANE CENE – 10 % popusta na izbrano nego otroka znamke To.To s promo kodo MDL7SI57 (velja od 13.7. do 19.7.2020 oz. do odprodaje zalog)!

Mrežaste hlačke To.to so namenjene enkratni uporabi po porodu, po operativnih posegih, v bolnišnicah, na potovanjih.

Jasmin Nature bombažni higienski tamponi Mini, 16kos
2,89 € 2,80 € 0,18 €/kos

Zadnji kos!

Higienski tamponi iz 100% bombaža za zanesljivo zaščito ob menstruaciji in preventivno uporabo proti vnetjem. Primerno za zaščito pri šibki menstruaciji. Pakiranje: 16 kos.

Jasmin Nature bombažni higienski tamponi Normal, 16kos
2,89 € 2,80 € 0,18 €/kos

Higienski tamponi iz 100% bombaža za zanesljivo zaščito ob menstruaciji in preventivno uporabo proti vnetjem. Primerno za zaščito pri srednje močni menstruaciji. Pakiranje: 16 kos.

Tampax Compaq Pearl regular tamponi, 16ct
3,90 € 2,90 €

Tamponi Tampax s tehnologijo MotionFit, katera se nežno prilagaja vsaki obliki telesa, so številka ena na področju udobja, zaščite in diskretnosti. Povezava s posebno vrvico zagotavlja še večjo zaščito pred prepuščanjem. Aplikator z zaobljenim vrhom olajša vstavljanje tampona.

T-tomi tkaninski vložek DAY, forest
7,19 € 6,77 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin DAY forest znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek INTIM, mickey
5,99 € 5,58 €

Blazinice za enkratno uporabo ustvarjajo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in ne prinašajo udobja, ki ga nudi tkanina vložka INTIM mickey iz znamke T-Tomi. Zero Waste intimni vložek je izdelan iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk zahvaljujoč 2 čepkoma in je primeren za večkratno večkratno uporabo.

Tampax Compaq Pearl super tamponi, 16ct
3,90 € 2,90 €

Tamponi Tampax Compaq Pearl super 16ct s tehnologijo MotionFit se nežno prilagajajo edinstveni obliki telesa. Tampone je mogoče enostavno ustaviti zahvaljujoč kompaktnemu aplikatorjuprotizdrsno zasnovo vstavitvenega dela in zaobljenim vrhom.

T-tomi tkaninski vložek DAY, owls
7,19 € 6,77 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin DAY owls znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek NIGHT, strawberries
7,99 € 7,54 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin NIGHT strawberries znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi pralni vložki mickey + pralna vrečka
19,90 € 18,05 € 6,02 €/kos

Nočete sodelovati v onesnaževanju planeta Zemlje in poskušati zmanjšati nepotrebne odpadke? Poskusite testni komplet tkaninskih vložkov mickey T-Tomi s pralno vrečko v paketu, tako varujete okolje in privarčujete. V kompletu Zero Waste boste našli 3 kose bombažnih in velur vložkov za uporabo za večkratno uporabo.

T-tomi Set DAY pralnih vrečk forest + vreča za pranje
39,59 € 37,34 € 6,22 €/kos

Imajo čudovit dizajn z veselim potiskom, so udobni za nošenje, so zanesljivi, poleg tega pa z njihovo uporabo prispevate k varstvu okolja – komplet tkaninskih vložkov DAY forest T-Tomi, iz bombaža in mehkega velurja z vrečko za pranje, v paketu ponuja 6 kosov dnevnih Zero Waste vložkov za ponovno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek INTIM, moon
5,99 € 5,58 €

Blazinice za enkratno uporabo ustvarjajo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in ne prinašajo udobja, ki ga nudi tkanina vložka INTIM moon iz znamke T-Tomi. Zero Waste intimni vložek je izdelan iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk zahvaljujoč 2 čepkoma in je primeren za večkratno večkratno uporabo.

T-tomi pralni vložki Hearts + pralna vrečka
19,90 € 18,05 € 6,02 €/kos

Nočete sodelovati v onesnaževanju planeta Zemlje in poskušati zmanjšati nepotrebne odpadke? Poskusite testni komplet tkaninskih vložkov hearts T-Tomi s pralno vrečko v paketu, tako varujete okolje in privarčujete. V kompletu Zero Waste boste našli 3 kose bombažnih in velur vložkov za uporabo za večkratno uporabo.

T-tomi Set DAY pralnih vrečk owls + vreča za pranje
39,59 € 37,34 € 6,22 €/kos

Imajo čudovit dizajn z veselim potiskom, so udobni za nošenje, so zanesljivi, poleg tega pa z njihovo uporabo prispevate k varstvu okolja – komplet tkaninskih vložkov DAY owls T-Tomi, iz bombaža in mehkega velurja z vrečko za pranje, v paketu ponuja 6 kosov dnevnih Zero Waste vložkov za ponovno uporabo.

T-tomi Set DAY pralnih vrečk strawberries + vreča za pranje
39,59 € 37,34 € 6,22 €/kos

Imajo čudovit dizajn z veselim potiskom, so udobni za nošenje, so zanesljivi, poleg tega pa z njihovo uporabo prispevate k varstvu okolja – komplet tkaninskih vložkov DAY strawberries T-Tomi, iz bombaža in mehkega velurja z vrečko za pranje, v paketu ponuja 6 kosov dnevnih Zero Waste vložkov za ponovno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek DAY, lila
7,19 € 6,77 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin DAY lila znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek DAY, strawberries
7,19 € 6,77 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin DAY strawberries znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek INTIM, cherries
5,99 € 5,58 €

Blazinice za enkratno uporabo ustvarjajo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in ne prinašajo udobja, ki ga nudi tkanina vložka INTIM cherries iz znamke T-Tomi. Zero Waste intimni vložek je izdelan iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk zahvaljujoč 2 čepkoma in je primeren za večkratno večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek INTIM, poppies
5,99 € 5,58 €

Blazinice za enkratno uporabo ustvarjajo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in ne prinašajo udobja, ki ga nudi tkanina vložka INTIM poppies iz znamke T-Tomi. Zero Waste intimni vložek je izdelan iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk zahvaljujoč 2 čepkoma in je primeren za večkratno večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek NIGHT, lila
7,99 € 7,54 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin NIGHT lila znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek NIGHT, owls
7,99 € 7,54 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin NIGHT owls znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

Kotex tamponi mini, 8 x 16 kosov
12,32 € 11,30 € 0,09 €/kos

Kotex Mini so ženski higienski tamponi namenjeni za šibke krvavitve. Odlikuje ga diskretna velikost in enostavnost uporabe. V paketu dobite 8 × 16 tamponov.

Kotex tamponi Super, 8 x 16 kosov
12,32 € 11,30 € 0,09 €/kos

Kotex Super so ženski higienski tamponi namenjeni za močne krvavitve. Odlikuje ga diskretna velikost in enostavnost uporabe. V paketu dobite 8 × 16 tamponov.

Discreet Multiform Spring Breeze intimni vložki, 100 kosov
5,50 € 3,44 € 0,03 €/kos

Intimni vložki Discreet Multiform Spring Breeze dajejo občutek lahkotnosti in svežine ves dan. Te parfumirani vložki koži omogočajo, da diha naravno in zagotavljajo udobje do 12 ur. So tanki, prožni in se prilagajajo vsem rezom hlačk.

to.to vložki po porodu Mama
5,29 € 3,80 €

ODREZANE CENE – 10 % popusta na izbrano nego otroka znamke To.To s promo kodo MDL7SI57 (velja od 13.7. do 19.7.2020 oz. do odprodaje zalog)!

Visoko vpojni vložki iz 100% bombaža za prve dni po porodu. Odlikuje jih posebna velikost in izredna mehkoba.

to.to mrežaste hlače Medium
3,19 € 2,03 €

ODREZANE CENE – 10 % popusta na izbrano nego otroka znamke To.To s promo kodo MDL7SI57 (velja od 13.7. do 19.7.2020 oz. do odprodaje zalog)!

Mrežaste hlačke to.to so namenjene enkratni uporabi po porodu, po operativnih posegih, v bolnišnicah, na potovanjih.

T-tomi Owls nepremočljiva torbica
5,99 € 5,86 €

Kam z uporabljenimi ekološkimi vložki iz blaga? Shranite jih v praktično nepremočljivo torbico Owls T-Tomi, ki je sešita iz 100 % poliestraPUL prevleko, tako da ne prepusti niti kapljice. Veseli je boste doma in še zlasti na potovanjih in izletih. Vreča se zapne z zadrgo, ima dimenzije 21 × 15 cm in veseli potisk.

T-tomi pralni vložki Poppies + pralna vrečka
19,90 € 18,05 € 6,02 €/kos

Nočete sodelovati v onesnaževanju planeta Zemlje in poskušati zmanjšati nepotrebne odpadke? Poskusite testni komplet tkaninskih vložkov poppies T-Tomi s pralno vrečko v paketu, tako varujete okolje in privarčujete. V kompletu Zero Waste boste našli 3 kose bombažnih in velur vložkov za uporabo za večkratno uporabo.

T-tomi Strawberries 2 nepremočjiva torbica
5,99 € 5,58 €

Kam z uporabljenimi ekološkimi vložki iz blaga? Shranite jih v praktično nepremočljivo torbico Strawberries 2 T-Tomi, ki je sešita iz 100 % poliestraPUL prevleko, tako da ne prepusti niti kapljice. Veseli je boste doma in še zlasti na potovanjih in izletih. Vreča se zapne z zadrgo, ima dimenzije 21 × 15 cm in veseli potisk.

T-tomi tkaninski vložek INTIM, hearts
5,99 € 5,58 €

Blazinice za enkratno uporabo ustvarjajo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in ne prinašajo udobja, ki ga nudi tkanina vložka INTIM hearts iz znamke T-Tomi. Zero Waste intimni vložek je izdelan iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk zahvaljujoč 2 čepkoma in je primeren za večkratno večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek INTIM, pink stars
5,99 € 5,58 €

Blazinice za enkratno uporabo ustvarjajo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in ne prinašajo udobja, ki ga nudi tkanina vložka INTIM pink stars iz znamke T-Tomi. Zero Waste intimni vložek je izdelan iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk zahvaljujoč 2 čepkoma in je primeren za večkratno večkratno uporabo.

T-tomi tkaninski vložek NIGHT, forest
7,99 € 7,54 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin NIGHT forest znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi vodoodporna torbica Forest 2
5,99 € 5,58 €

Kam shranjujete vložke iz ekoloških tkanin? Shranite jih v praktično vodotesno torbico Forest T-Tomi, ki je sešita iz 100% poliestra s prevleko PUL, tako da ne prepusti niti kapljice. Cenili jo boste ne samo doma, ampak tudi ko boste potovali. Torbica se zapre z zadrgo, ima dimenzije 21 × 15 cm in očarljiv potisk.