Securit Tripod namizna črna kredna tabla Elegant, 24 x 12 cm

Znamka: Securit Naša številka: 633454

Securit Tripod namizna črna kredna tabla Elegant, 24 x 12 cm

Prednosti linije Elegant je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Odstranljiva pisalna površina je vodoodporna in neporozna. Celoten opis

26.4

26,40 € vključno z DDV

Naša številka: 633454

Predstavitev

Opis artikla

Zanetite vašo komunikacijo z Securit Led displeji! Preprosto napišite na steklo, ki z LED tehnologijo omogoča osvetlitev table podnevi ali ponoči. Upravljajte Led sekvence z vključenim brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki omogoča izbiro barve, svetlobe, hitrosti in intenzivnosti. Vsako zaporedje ustvari drugačno razpoloženje, kar pomeni, da je osvetlitev možna praktično za vsako okolje. Rezultat je fenomenalen. Izdelek pomaga ustvariti pozitivno vzdušje, hkrati pa deluje kot zelo pameten prikaz komuniciranja.

Prednosti linije Elegant je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Odstranljiva pisalna površina je vodoodporna in neporozna. Za dolgotrajen in impresiven komunikacijski rezultat, uporabite Securit kredamarkerje, ki so odporni na vodo, obarvanje in barva se ne razmaže.

Tehnične podrobnosti

  • dimenzije [cm]: 24 × 12
  • v pakiranju so 3 table

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Klasične