Laifen Swift Ionizacijski sušilnik za lase (bel)

Laifen Swift Ionizacijski sušilnik za lase (bel)

Številka: 32909002
Partnerska prodaja
Laifen Swift ionski sušilnik za lase (bel) Vas skrbi, da boste zaradi pogostega sušenja poškodovali lase? Ali pa se nenehno spopadate s problemom statičnih in skodranih las? Potem je profesionalni ionski sušilnik za lase Laifen Swift prava izbira za vas! Celoten opis
213,90 €
Partner: MojPlanet

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja MojPlanet

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 32909002

Predstavitev

Laifen Swift ionski sušilnik za lase (bel)

Vas skrbi, da boste zaradi pogostega sušenja poškodovali lase? Ali pa se nenehno spopadate s problemom statičnih, skodranih las? Če je tako, je profesionalni ionski sušilnik za lase Laifen Swift popolna izbira za vas! 200 milijonov negativnih ionov, več načinov delovanja, hitrost, učinkovitost, nizka raven hrupa (59 dB), impresivna hitrost motorja, lahkotnost in majhnost so značilnosti naprave. Laifen je vrhunska blagovna znamka, ki je poskrbela za vsako podrobnost, zato je izdelek s svojo ravnjo kakovosti enakovreden najbolj priljubljenim sušilnikom na trgu in bo zagotovo izpolnil vaša pričakovanja.

Za zdrave lase

Sušilnik za lase Laifen Swift sprošča do 200 milijonov negativnih ionov. Kaj to pomeni v praksi? Vaši lasje bodo bolj gladki, prijetnejši na dotik in – predvsem – oblikovani tako, kot si želite. S sušilnikom Laifen boste lase posušili hitro, ne da bi jih poškodovali s pretirano toplim zrakom. Senzor spremlja temperaturo zraka do 100-krat na sekundo. Njegova uporaba je popolnoma varna.

Različni načini

Od vas je odvisno, kateri način sušenja je najprimernejši za vaše lase. Upravljanje je izjemno preprosto – indikator LED vam bo povedal, kateri način ste izbrali. Rdeča barva pomeni, da iz sušilnika prihaja vroč zrak (80 °C), rumena barva pomeni topel zrak (50 °C), modra pa hladen zrak (sobna temperatura). Če držite pritisnjeno ustrezno tipko, se aktivira funkcija kroženja zraka, med katero lahko izmenično uživate v vročem in hladnem zraku. Nastavite lahko tudi moč in hitrost (visoka/nizka).

Pametna zasnova

Da bi bila uporaba sušilnika Laifen Swift čim bolj udobna, smo poskrbeli za vsako podrobnost. Naprava je do 60 % tanjša in 75 % lažja od običajnih sušilnikov za lase, zato lahko lase sušite udobno, ne da bi pri tem obremenjevali svoje zapestje. Kompaktna velikost in majhna teža pomenita, da lahko tudi otrok drži aparat in si sam posuši lase. S sušilnikom za lase Laifen vam ni treba skrbeti, da bi motili spanec drugih članov gospodinjstva. Raven hrupa naprave je le 59 dB, zato lahko lase udobno sušite kadar koli.

Zadovoljivi rezultati

Funkcije sušilnika za lase Laifen Swift vam omogočajo enostavno oblikovanje las. Koncentrator za oblikovanje je odličen za ravne lase. Poleg tega bodo z uporabo naprave vaši lasje za 19 % bolj sijoči, 15 % bolj gladki in 40 % manj skodrani.

Varna uporaba

Uporaba sušilnika Laifen Swift je popolnoma varna in bo zmanjšala poškodbe vaših las zaradi pogostega sušenja. Da bi se izognili okvaram opreme in zagotovili, da je zrak, ki prihaja iz vhoda sušilnika, vedno čist, je priporočljivo redno čiščenje filtra z mehko krtačo ali suho krpo. Napravo je izjemno enostavno sestaviti in razstaviti, zato lahko enostavno očistite filter in poskrbite za kakovosten zrak, s katerim sušite lase.

Vključeno:
  • Laifen Swift sušilnik za lase
  • Koncentrator
  • uporabniški priročnik
Proizvajalec Laifen
Model Swift
Hitrost zraka 22 m/s
Negativni ioni 200 milijonov/cm³
Raven zvoka 59 dB
Napetost 120/230 V
Frekvenca 60/50 Hz
Moč 1400 W (120 V)/1600 W (230 V)
Hitrost motorja 110 000 VRTLJAJEV NA MINUTO
Dimenzije sušilnika 270 × 70 × 89 mm
Dimenzije koncentratorja 63 × 35 mm
Barva Bela