Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Samsung DV90T6240LH/S7 sušilni stroj

Samsung DV90T6240LH/S7 sušilni stroj

Številka: 2724996
Prostostoječi kondenzacijski sušilni stroj v energijskem razredu A +++ z zmogljivostjo za 9 kg perila. Samsung DV90T6240LH/S7 ponuja senzorično sušenje, osvetlitev bobna in cikel higienske nege za odstranjevanje 99,9% bakterij in alergenov. Nadzor WiFi prek aplikacije. Celoten opis
926 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2724996

Predstavitev

Sušilni stroj Samsung DV90T6240LH/S7


Samsung sušilni stroj DV80T5220AX/S7 se ponaša s toplotno črpalko, ki zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil. Prislužil si je oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporablja hladilno sredstvo namesto elektrike, topli zrak pa reciklira in tako porabi manj energije. 

Cikel higienske nege očisti tako suhe kot mokre kose in ne vpliva na zmogljivost sušenja, z dovajanjem visoke temperature med sušenjem pa odstrani 99 % bacilov. Sušilni stroj je opremljen tudi z umetno inteligenco, ki si zapomni vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja težav..

Samsung

Pametno sušenje

Upravljanje z umetno inteligenco

Enostavno in učinkovito sušenje perila z umetno inteligenco – zapomni si vaše navade in tako prilagodi sušenje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. SmartThings aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja težav.


Učinkovitost A+++

Energetska učinkovitost A+++ s tehnologijo toplotne črpalke

Porabite manj elektrike ter tako prihranite denar in zaščitite okolje. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil. Prislužil si je oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporablja hladilno sredstvo namesto elektrike, topli zrak pa reciklira in tako porabi manj energije.


Uniči bakterije

Higienska nega

Preprečuje nabiranje bakterij, pršic in alergenov na oblačilih, perilu in mehkih igračah. Cikel higienske nege očisti tako suhe kot mokre kose* in ne vpliva na zmogljivost sušenja. Z dovajanjem visoke temperature med sušenjem odstrani 99 % bacilov.**


Poljubno odpiranje vrat

Možnost odpiranja vrat v obeh smereh

Izberite smer odpiranja vrat, ki se bolje prilega postavitvi vašega doma. Spremenite smer odpiranja vrat glede na mesto postavitve in stvari v bližini. Tako vam niti stene ne bodo na poti! Vrata so prozorna, tako da lahko v trenutku preverite, kaj se dogaja v notranjosti.


Oblačila brez gub

Wrinkle Prevent tehnologija

Naj bodo vaša posušena oblačila tudi brez likanja manj zmečkana. Izberite funkcijo preprečevanja gubanja, ki po koncu programa sušenja s prekinitvami obrača boben brez toplote do 180 minut. Tako oblačila ne ležijo dlje časa na enem mestu in se ne zmečkajo.


Pametno posuši

Optimal Dry tehnologija

Enostavno optimizirajte zmogljivost sušenja! OptimalDry uporablja tri senzorje za najboljše rezultate. Spremlja vlažnost in prilagodi čas sušenja, da je vaše perilo hitro suho, pri tem pa porabi malo energije. Poleg tega poskrbi, da se oblačila ne poškodujejo, in vas opomni na čiščenje izmenjevalnika toplote.


Enostavno vzdrževanje

2-v-1 filter

Optimizirajte zmogljivost sušenja in varnost ter tako omogočite preprosto vzdrževanje vašega sušilnega stroja. Inovativna filtrska enota 2-v-1 vsebuje dvoslojni mrežasti filter. Zato filter izmenjevalnika toplote ni potreben, kar omogoča enostavno vzdrževanje. Dva alarma vas opozorita, ko je treba filter in izmenjevalnik toplote očistiti.


Osvežite z zrakom

Air Wash tehnologija

Osvežite oblačila brez pranja, kuhanja, drgnjenja ali uporabe pralnega sredstva. Tehnologija za zračno pranje (»Air Wash«) odstrani neprijeten vonj ter očisti oblačila in posteljnino, zato vedno sveže dišijo. Neprijeten vonj se odstrani z izjemno vročim zrakom. Tako bodo vaša oblačila dlje časa čista kot iz čistilnice..


Hitro sušenje manjše količine perila

Quick Dry 35’

Hitro posušite oblačila, ki jih nujno potrebujete, kot je delovna majica ali šolska uniforma. Quick Dry 35' cikel za hitro sušenje lahko manjše količine oblačil (1 kg) posuši in pripravi na uporabo v le 35 minutah. Z uporabo visoke toplote lahko varno in hitro posuši nekaj kosov oblačil – preprosto posušite oblačila, ki jih potrebujete in ko jih potrebujete.


Programi

Bombaž
Mix
Sintetika
Za likanje
Posteljnina
Volna
Brisače
Nežno
Outdoor
Srajca
AirWash
SuperSpeed
HygieneCare

Celotno razlago programov najdete v priročniku za napravo.

Lastnosti

 • Prostostoječi kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko
 • 3 senzorji za sušenje
 • Tih pretvorniški motor
 • Priročen filter 2 v 1
 • Program HygieneCare odstranjuje 99,9 % bakterij in alergenov
 • Nadzorna plošča v večih evropskih jezikih
 • Možnost upravljanja preko WiFi s pomočjo mobilne aplikacije SmartThings
 • Čist prikaz
 • Osvetlitev bobna
 • Minimalistični dizajn
 • Tehnologija Air Wash bo ohranjala vaša oblačila in posteljnino

Priloženi dodatki

 • Držalo za sušenje čevljev

Tehnični parametri

Energijski razred A+++
Poraba električne energije 194 kWh/cikel
Glasnost 63 dB
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 60 cm

Navedene dimenzije naprave so podane na podlagi podatkov proizvajalca, ne vključujejo prekrivanja posameznih delov aparata (npr. nadzorna plošča, vrata itd.).

Garancija: 2 leti