Gorenje DE83/GI sušilni stroj s toplotno črpalko

Gorenje DE83/GI sušilni stroj s toplotno črpalko

Številka: 2603281
Kondenzacijski sušilni stroj Gorenje DE83/GI se pohvali s tehnologijo toplotne črpalke. Njegova zmogljivost je 8 kg. Opremljen je z LED prikazovalnikom. Uvršča se v energijski razred A+++. Izbirate lahko med številnimi načini pranja in uporabite funkcijo zamika vklopa. Celoten opis
586,95 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2603281

Predstavitev

En uporabniški račun + podaljšana garancija

Hitro in brezplačno registrirajte svoj novi pralni, sušilni ali pralno-sušilni stroj!

Ob nakupu novega Gorenje pralnega, sušilnega ali pralno-sušilnega stroja vam ni treba več skrbeti za hrambo računa, iskanje navodil za uporabo ali iskanje serijske številke ob morebitnem obisku serviserja. Z registracijo aparata boste v samo v 5 minutah podaljšali garancijo z 2 na 5 let, zbrali vse račune in dokumente na enem mestu ter uživali v posebnih prednostih.

! V primeru, da aparata ne registrirate v 30 dneh od datuma nakupa, vam bo pripadala le 2-letna tovarniška garancija. 

Več si preberite na uradni spletni strani.

Gorenje: En uporabniški račun + podaljšana garancija

Sušilni stroj s toplotno črpalko Gorenje DE83/GI

Kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko Gorenje DE83/GI se uvršča v energijski razred A+++ in ima zmogljivost sušenja do 8 kg. Za enostavno polnjenje in praznjenje stroja bodo poskrbela velika vrata, ki se odprejo za 180 stopinj. Gorenje sušilni stroj odlikuje pametno senzorsko sušenje, ki samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Za varnost bo poskrbela otroška varnostna ključavnica. S pomočjo vakuumskih nogic boste lahko sušilni stroj varno namestili na pralni stroj.


AutoDrain

AutoDrain

Opremljen s sistemom AutoDrain omogoča priklop na vodovodni sistem in s tem odpravi težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat.

Boben WaveActive

Boben WaveActive

Boben z vzorcem v obliki valov zmehča vlakna in tako poskrbi za nežno obdelavo oblačil, ki so popolnoma suha in imajo zelo malo gub.

Senzorsko sušenje

Senzorsko sušenje

Stroj je opremljen s pametnim senzorjem, ki nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Ko oblačila dosežejo to raven, senzorji zaustavijo sušenje.


Trije koraki in pripravljeni ste na delo

Preprost vmesnik

Sušilni stroj se ponaša s preprostim vmesnikom, z na sredino postavljenim izbirnim gumbom. Omogoča vam, da s sušenjem perila pričnete v le 3 enostavnih korakih – vključite stroj, izberite program in pritisnite start. Kljub preprostosti ponuja številne nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato bodo vaša oblačila vedno posušena tako, kot želite.

Učinkovito sušenje velikih kupov perila

TwinAir tehnologija

TwinAir tehnologija poskrbi za učinkovito sušenje tudi večjih količin perila. Zahvaljujoč njenemu delovanju s patentiranim dvosmernim sistemom pihanja zraka bodo tudi največji kosi perila enakomerno posušeni, mehki in manj zmečkani.

Številne možnosti sušenja

Različni načini sušenja

Inovativna tehnologija sušilnega stroja poskrbi za kar najbolj učinkovito sušenje vseh vrst tkanin, saj zagotavlja optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Nastavitve lahko dodatno prilagodite različnim načinom sušenja, s čimer je poskrbljeno, da boste vedno lahko izbrali popolno kombinacijo za trenutne potrebe.


AirRefresh

AirRefresh

Poseben program bo poskrbel za hitro osvežitev vaših oblačil. V 30 minutah bodo vaša oblačila pripravljena na ponovno nošenje.

Športni program

Športni program

Program bo poskrbel za občutljiva športna oblačila, ki jih običajno ni dovoljeno sušiti v sušilnem stroju.

HeatPump

HeatPump

Toplotna črpalka poskrbi za visoko energijsko učinkovitost in nižje stroške porabe. Prav tako poskrbi tudi za bolj nežno sušenje tkanin.

Bedding

Bedding

Program za posteljnino bo preprečil zvijanje rjuh in drugih večjih kosov posteljnine in zagotovil izjemne rezultate sušenja.


Baby

Baby

Program je namenjen posebni skrbi za otroška oblačila, ki bodo tako popolnoma suha in manj zmečkana.

StartDelay

StartDelay

Funkcija vam omogoča, da predhodno nastavite način in čas sušenja. Sušilni stroj bo tako lahko delal, tudi ko vas ne bo doma.

Anti Crease

Anti Crease

Da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo, sušilnik WaveActive občasno obrne perilo – tudi do 3 ure po končanem sušenju.

StableTech

StableTech

Posebno zasnovane stranice zmanjšajo vibracije sušilnika in poskrbijo za boljšo stabilnost stroja.


Tehnične podrobnosti

Zmogljivost
Energijski razred A+++
Razred kondenzacijske učinkovitosti A
Polnjenje 8 kg
Prostornina bobna 117 l
Glasnost 65 dB

Lastnosti
Tip sušilnika kondenzacijski s toplotno črpalko
Premer vrat 350 mm
Kot odpiranja vrat 180 °
Pogon Inverter PowerDrive motor
Prikazovalnik LED
Osvetlitev bobna ne
Število programov 16
Programi Mix suho, Baby, Mix suho za likanje, Prezračevanje, Posteljnina, Časovni 30 min, Bombaž suho za v omaro, Bombaž standard, Srajce, Časovni 90 min, Športna oblačila, Časovni 90 min, Bombaž suho za likanje, Sintetika/mix za likanje, volna, spodnje perilo
Dodatne funkcije sistem proti mečkanju AntiCrease, dodatno sušenje, prednastavitev začetka sušenja StartDelay, polovična polnitev
Indikator polne posode kondenzata da
Otroška zaščita da

Tehnični podatki
Material bobna nerjavna pločevina
Vrsta hladilnega sredstva R134a
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 85 × 62,5 cm
Teža 51,1 kg
Priključna moč 700 W
Barva bela

Garancija: 2 leti