Candy CSOE C7DF-S sušilni stroj - Odprta embalaža

Candy CSOE C7DF-S sušilni stroj - Odprta embalaža

Številka: 10310394
Odprta embalaža Odprodaja
Candy sušilni stroj CSOE C7DF-S z zmogljivostjo 7 kg se uvršča v B energijski razred. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
289 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Odprta embalaža

Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Številka: 10310394

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 let splošne garancije omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Candy 5 let garancije

Candy CSOE C7DF-S sušilni stroj

Kondenzacijski sušilni stroj Candy CSOE C7DF-S z zmogljivostjo sušenja 7 kg se uvršča v B energijski razred in dosega glasnost do 69 dB. Za sušenje ponuja 14 različnih programov, nastavite pa lahko tudi stopnjo sušenja. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko WIFI ali Bluetooth povezave. Sušilni stroj ima posodo za zbiranje vode nameščeno spodaj.

Candy CSOE C7DF-S sušilni stroj

Glavne lastnosti

 • Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.
 • Izberete lahko stopnjo sušenja in sicer »zelo suho«, kamor spadajo brisače, kopalne halje in debelejši kosi perila, »za likanje«, kjer je perilo po sušenju primerno za likanje in program »za obešalnik«, če želite vaša oblačila obesiti na obešalnik.
 • Pametni senzor funkcije Super Easy Iron, ki zazna pravo raven vlage v perilu in izmenično gibanje bobna poskrbita za manj zmečkano perilo in tako skrajšata čas likanja.
 • Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 24 ur.
 • Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih. Aplikacija ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.

Glavne lastnosti

 • Galvaniziran boben.
 • Posoda za vodo spodaj.
 • 14 programov sušenja.
 • Nastavljiva stopnja sušenja.
 • Woolmark certifikat.
 • Zamik vklopa 0–24 h.
 • Wifi/bluetooth povezljivost.
 • 3-mestni digitalni zaslon.

Tehnične podrobnosti

Energijski razred B
Razred učinkovitosti kondenziranja C
Glasnost delovanja 69 dB
Poraba energije letno 504 kWh
Woolmark certifikat da
Zamik vklopa da (do 24 h)
Povezljivost Wi-fi + bluetooth povezljiv preko aplikacije hOn
Volumen bobna 125 l
Zmogljivost 7 kg
Neto teža 32,8 kg
Dimenzije (V x Š x G) 85 × 58,5 × 59,6 cm

Garancija: 2 leti