Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips brivnik za telo BodyGroom Series BG2026/32

Philips brivnik za telo BodyGroom Series BG2026/32

Številka: 955340
Brivnik za telo BodyGroom series 3000 je učinkovit in hkrati nežen. Brivnik je primeren za britje težje dosegljivih mest ali prirezovanje z glavniki na tri različne dolžine. Celoten opis
34,80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 955340

Predstavitev

Nežen do kože

Brivnik je zasnovan za varno in praktično uprabo na vseh predelih telesa. Uporabljate ga lahko pod pazduhami, na prsnem košu in trebuhu, hrbtu, ramenih in nogah. Brivna glava nežno zajame dlake in jih prireže na različne dolžine brez uporabe nastavkov. Dvosmerni prirezovalniki ujamejo daljše dlake, mrežica pa jih popolnoma pobrije. Po britju vaša koža ne bo rdečkasta in razdražena, saj ima brivnik hipoalergensko mrežico in zaobljene konice za zaščito kože.

Poleg prejmete tudi 3 glavnike, ki prirežejo dlake na 3, 5 ali 7 mm.

western-digital

Preprosta uporabo in vzdrževanje

Brivnik lahko zaradi visokozmogljive NiMh baterije uporabljate 50 minut. Čas polnjenja pa je 8 ur. Indikator baterije vam sporoči, ko je baterija polna ali prazna. Brivnik je vodotesen, zato ga po uporabi lahko sperete, omogoča pa tudi natančno britje pod prho. S pomočjo ergonomsko oblikovanega ročaja bo nadzor nad brivnikom še boljši, ne glede na uporabo pod vodo ali zunaj nje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Širina rezilne enote: 32 mm
  • Vrsta baterije: NiMH
  • Čas delovanja: 50 min
  • Čas polnjenja: 8h
  • Delovanje: brezžično

Garancija: 2 leti